"I'm not psycho...I just like psychotic things" Gerard Way from MCR
"So therefore I dedicate myself to myself, to my art, my sleep, my dreams, my labors, my
suffrances, my loneliness, my unique madness, my endless absorption and hunger—because I cannot dedicate myself to any fellow being." Jack Kerouac.
Tot ce este bun in viata e ori imoral, ori ilegal, ori ingrasa. (Mark Twain)
"Lasa-i sa iubeasca acum, pe cei care nu au mai iubit inainte, si lasa-i pe cei care tot timpul au iubit, sa iubeasca acum si mai mult." (anonim)
,, Dar eu, sărac fiind, nu am decât visurile mele; mi-am aşternut visurile la picioarele tale; păşeşte uşor căci umbli pe visurile mele…" - William Butler Yeats.
,,Carpe diem!" - Trăieşte clipa!
,,Amintirile sunt cele mai duioase rânduri, pe care le-am subliniat în cartea vieţii. Recitindu-le mai târziu, ne coborâm cu mintea spre vremurile acelea, care pe atunci ne entuziasmau, dar care astăzi, numai ne mângâie în singurătate." - Vasile Conta.
''Cel care învinge oamenii, are tărie; cel care se învinge pe sine, este puternic. Cel care este mulţumit cu ceea ce are, este avut.'' (Lao Tse)
Daca poezia nu ar fi in mintea si in sufletul meu, probabil as cauta-o mareu...pe drumuri obscure! -G.Bacovia
Este in engleza, insa daca-l traduc in romana isi pierde farmec-ul si inteles-ul. Acesta este: Our own self destruction is the single purist quality that we still hold within us since the Apple was taken, willingly, from her hand.
,,Mie nu-mi rămân decât visele. Mi-am aşternut visele la picioarele tale. Păşeşte încet, calci pe visele mele." - William Butler Yeats.
"Cand un om arata cu degetul spre un altul, ar trebui sa-si aminteasca in primul rand, ca trei dintre degetele lui arata spre el."
1."Nu o sa ducem niciodata lipsa de babe"-Victor Hugo
2."Toate familiile fericite sunt la fel, in timp ce toate familiile triste sunt triste in alt fel"-Lev Nickolaevici Tolstoi
3."Cea mai mare problema a umanitatii:prostii sunt mereu siguri pe ei in timp ce oamenii inteligenti sunt mereu nesiguri de ceva"-?
Nu cred ca erau chiar asa, dar sigur au aceeasi idee. Daca sti cine o spune pe ultima zi-mi si mie.
"Iubeste cu adevarat cel ce tremura cand isi marturiseste dragostea." (Sir Philip Sidney)
"You can’t live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love."
Totdeauna! Iata un cuvant spaimantator. De cate ori il aud, ma cutremur. Le place atat de mult femeilor! Distrug orice poveste romantioasa straduindu-se s-o prelungeasca la infinit. E si un cuvant lipsit de sens, de inteles. Singura deosebire intre un capriciu si o pasiune de o viata intreaga e ca un capriciu dureaza ceva mai mult. " Portretul lui Dorian Gray " de Oscar Wilde
Duduc întreabă: