anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care artist e mai cunoscut in strainatate? Tudor Gheorghe sau Gheorghe Zamfir?

11 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Mai mult si mai mult Gheorghe Zamfir...
Cand Zamfir era cunoscut in strainatate, chiar statea acolo Tudor Gheorghe era foarte tanar si se remarcase doar pe scenele Romaniei...
Realitatea este ca nu trebuie facuta o comparatie artistica intre cei doi artisti, cu mii de scuze este o mare greseala...
Sincer...il ador pe Tudor Gheorghe, ador si calitatile lui de actor si mare cantaret...ati fost vreodata la un concert cu Tudor Gheorghe...este ceva fantastic...
Imi place si naiul lui Gheroghe Zamfir, dar?

cami
| cami a răspuns:

Cred ca Gh Zamfir.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Gheorghe Zamfir.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Gheorghe Zamfir, si inca din anii 70, de cand a facut cunoscuta tara noastra in lume, alaturi de Ilie Nastase si Ion Tiriac... Cautati "Harmony", si "The lonely sheperd", etc... plus multe altele, splendide, alaturi de London Symphony Orchestra...

| SweetCandy a răspuns:

Zamfirhappy

| Ben. a răspuns:

Zamfir. l-am vazut peste tot.

| alma a răspuns:

Gheorghe Zanfir, eu am un cd cu melodiile lui de la o colega de munca care e spaniola, il avea in casa de foarte multa vreme, este un artist de nota 10+.

| cristi27 a răspuns:

Sant 2 cantareti valorosi dar cred ca cel mai cunoscut dintre ei este Gh Zamfir, dar din partea mea amandoi au toata stima si felicitarile mele, cand ii aud pe cei 2 cum canta ma face sa ma simt mandru ca sunt roman

| florar a răspuns:

Gheorghe zamfie e cu sigurantza foarte cunoscut, a xcantat cu orchestre mari in capitalele lumii, a facut muzica de film, acceseaza You tube si vezi despre care da mai multe rezultate.

| cutza a răspuns:

Daca rostesti aceste nume in strainatate multi spun ca au mai auzit de G.Zamfir...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

nu vreau sa il vorbesc de rau pe maistru Zamfir dar trebuie sa stiti ceva de nebunul asta! pe timpul lui raposatu mergeam cu ansamblul CCA la spectacole in strainatate! in pauza spectacolului maistru se ducea in public cu discuri si costume nationale sa le vinda! va dati seama ce erea pe mine? trebuia sa iau fiecare disc si costum la control sa nu cumva sa fie vreun manifest sau scrisori pentru Europe Libera! il stimez pe domnul profesor dar are ceva lipsa la mansarda! ca toti artistii celebrii!