Nu cred ca se pot compara asemenea artisti..fiecare cu ale lui dar mie totusi imi placea parca mai mult Michael
Imi plac amandoi, fiecare a avut aportul sau in muzica pop. madonna e replica feminina a lui michael sau invers, cum vrei sa o iei. amandoi au revolutionat muzica.
Aici fiecare dupa gustul sau, deoarece sunt doi MARI artisti ce semnifica si vor semnifica foarte mult in istoria muzicii! Sint doi regi ai muzicii! Mie de exemplu imi plac ambii...
Pai michael a fost un geniu, iti dai seama dupa muzica, dansul,(atatea ''scheme'' pe care le-a inventat, poppingul, moonwalk, etc), faptul ca era si un bun entertainer...nu are comparatie si este putin probabil sa se mai nasca un asa om multitalentat cel putin in domeniul asta.
Ambii au aproape acelasi stil si ambii ridica fanii in picioare la fiecare concert!
Mie imi plac amindoi, as vrea sa merg la concertul Madonei pentru ca si ea ca si mai Michael am crescut cu ei si muzica lor. Sunt incomparabili, nu se mai nasc astfel de genii cu o adevarata industrie muzicala la fiecre spectacol. Imi pare nespus de rau pentru Michael, Dumnezeu sa l odihneasca si sa l ocroteasca pentru ca au lovit mereu in el nevinovat.
Michael Jackson.
Niciodata nu mi-a placut de Madonna. Nu dau motive pentru faptul ca n-am suportat-o niciodata.
Il iubesc pe Michael, si odata cu moartea lui, a luat si o particica din mine. Good bye, Jacko.
Eu am plans dupa Michael si am suflet pentru el! El a ajutat o multime de persoane ca nimeni altul! De cand el a murit viata mi se pare neagra asa ca si moartea lui! Numai el poate fi lumina care se aprinde in intuneric si dintr-o camera fara pic de viata el, cu pasii lui si vocea lui extraordinara o transforma intr-un camp infloritor cu o multime de animale salbatice dupa care el le transforma in prietenii lui cei mai blanzi! Te iubesc, Michael!
Dragilor, voi cei care ziceti ca faceti presa sau puneti astfel de intrebari... Chiar nu mi se pare o intrebare pusa de un profesionist. Sunt la fel de celebri, la fel de profesionisti. Nu se poate face nici o comparatie. Sunt de inegalat. Astea da vedete. Eu as pune altfel intrebarea: cand vom avea si noi vedete in Romania. Ce vedem la televizor sau in ziare, ma intreb, cum de nu se promoveaza adevaratii artisti.Ca am putea avea, dar n-au loc de astia care isi fac loc prin tot felul de metode: vezi cazul Traistariu, Naomi, tanti aia blonda care zice ca-i bate pe toti, Ramona Gabor si lista continua. Imi cer scuze, dar ce vedete sunt ele si de ce? Cand vreodata se va opri lumea in loc pentru ele asa cum a fost parca senzatia la aflarea mortii lui MJ?
Pai pana la urma sunt "The King" si "The Queen" mie imi plac amandoi... dar totusi Michael o intrece pe Madonna!
(((((michael a murit...
sincer imi place la nebunie vocea Madonnei dar urasc melodiile ei x(
in schimb adooooor melodiile lui Michael... wei fiti seriosi e mai distractiv sa te uiti la MJ decat la Madonna
Gandindu-ma la faptul ca acum cand Michael este mort tot el este preferatul tuturor, dupa parerea mea, in defavoarea Modonnei... Jacko' mi se pare ca a fost si va fi un punct la care nu cred ca se va mai putea ajunge...si Madonna este placuta in felul ei, dar nu se poate compara cu Michael:X:X...R.I.P Michael
Diav0la întreabă:
anonim_4396 întreabă: