Alphonse Daudet -minunatele aventurii ale lui Tartarin de Tarascon
Silvia Kerim - povestiri despre prietenii mei.
Eu as recomanda sa ne spui tu dupa ce le citesti. promitem sa avem rabdare pana termini
spor
Hei!
Cred ca fiecare carte-i frumoasa-n felul ei.Nu prea poti spune despre o carte ca n-ar merita sa fie citita, avand in vedere ca literatura este o forma de manifestare a artei si sta la baza culturii.
Gusturile-s diferite, intr-adevar, dar cartile raman un izvor nesecat de frumos si nu cred ca ar trebui sa le clasificam dupa frumusete
Eu spun sa le citesti pe toate cele pe care le-ai enumerat, chiar mai multe, daca ai timp si chef, pentru ca valoarea lor este fara indoiala inestimabila.
Lectura placuta iti doresc!
Hei, eu am citit "Unde fugim de-acasa", "Recreatia mare" si "Oliver Twist".
Fiecare carte este frumoasa, are miezul ei de magie, insa mie mi se pare ca Oliver Twist este cea mai interesanta. Am citit-o cu sufletul la gura, am intrat in pielea personajului si chiar pot spune ca m-a impresionat. Chiar daca este lunga(mai lunga decat multe dintre cele enumerate) eu iti recomand sa o citesti. La inceput s-ar putea sa ti se para putin plictisitoare, insa cu timpul te va captiva si va deveni foarte interesanta. Depinde si de varsta ta si de genul cartilor pe care le-ai mai citit.
Lectura placuta si tine minte: indiferent pe care o alegi, trebuie sa iti placa! Degeaba te impui sa o citesti daca nu te fascineaza!
Grea intrebare..nu imi plac cartile.(lol)...
"Recreatia mare"(doar pasta o stiu)
Alphonse Daudet -minunatele aventurii ale lui Tartarin de Tarascon, am citit si este frumoasa si capivanta, dar si Alexandru Vlahuta - Mogaldea... Lectura placuta!
Emamuresan întreabă: