"Hobbitul"
Cu o acțiune care are loc „Între apusul zânelor și dominația oamenilor", "Hobbitul" urmărește încercarea casnicului hobbit Bilbo Baggins de a căpăta o parte din comoara păzită de dragonul Smaug. Călătoria lui Bilbo îl poartă din împrejurimile rurale luminoase adânc în teritoriile întunecate. [mai multe detalii aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Hobbitul - al doilea paragraf]
Mie imi place seria Fortele raului absolut de Kelley Armstrong. Iar ieri am terminat de citit Nascuta la miezul noptii de C. C. Hunter( trilogia Shadow Falls) inca nu stiu daca imi place mai mult decat Fortele raului absolut, astept continuarea ca sa imi pot da seama...
A ta care este?
Scuze am vazut mai tarziu raspunsul tau :-p
Eu nu am vazut decat filmele cu Harry Potter, dar mi-au placut.
Filmul preferat... e cam greu...
Dar genul: comedie, fantezie, romantic.
xoxo
Waw, pare interesanta cartea
Contele de Monte Cristo, A walk to remember, Cireşarii, Iubim, Aventurile lui Nills Holgerson în Suedia, Elevul Dima dintr-a şaptea, Mândrie şi prejudecată---
Pfff, in sfarsit pune cineva intrebarea asta, respect! Cartile mele preferate sunt Ciresarii si imi mai plac mult Insemnarile unei pustoaice si Diary of a wimpy kid.
Fantoma de la opera
lorelei
codul lui da vinci
inger si demon
nunta in cer
asteptandu-l pe godot
cantareata cheala
adam si eva
thalida
dama cu camelii
ordinul templierilor
sa nu uit de volumul de poezii ale lui eminescu
nu gasesc "o preferata"
tot ce am citit pana in prezent mi-a placut dar cele enumerate mai sus sunt cele care m-au impresionat
Cartea preferată? Eugenia Moraru: Marile invenţii şi descoperiri ale omenirii.
Sunt 3 volume angie sage 1. casa mea bantuita 2. sabia din grota
3 rapirea broastelor
si inca 2. chris mould
1.amuleta din insula varcolacului
2. fantoma amiralului fara cap
Ai citit'o? :O
Secretul celor doua fetite, povestea lui despereaux, seria amurg, insemnarile unei pustoaice...