Imi pare a fi muzica, este peste tot, dar nici scrierile [proza, poezie] nu sunt de neglijat, mai ales ca mare parte din muzica din ziua de azi nu se poate numi arta.
Buna.
In momentul de fata, muzica este cea mai folosita, ar mai fi proza, dar mai putin.
Pa, pa.
As spune arta comunicarii prin intermediul semnelor (comunicarea nonverbala), gestica.Pentru ca da, si comunicarea (fie ea pe cale orala ori ba) reprezinta tot o arta.Este un mod de a trai cu care ne-am obisnuit de mii de ani.Prin aceasta putem realiza mai usor schimbul de idei, de mesaje - putand sa influentam si la randul nostru sa fim influentati.Mai pe scurt: comunicarea este cheia care-ti deschide toate usile (vezi puterea cuvintelor, discursuri marete).
Uite aici un mic site:
http://psihologiesociala.uv.ro/? file=psihologie-sociala/comunicarea-nonverbala
Cat despre incultii ce ti-au oferit ca drept rasp. "muzica", sa le fie de bine ca habar nu au pe ce lume traiesc.
Buna.
Din punctul meu de vedere cea mai întâlnită arta din lume este muzica.Desigur, nu ma refer la muzica cantata de romanii din tara noastră. Pentru ei, este mai apreciat aspectul fizic al unei femei decât melodia în sine.
Kornelia33 întreabă: