Mi-a placut "Mandrie si prejudecata" de Jane Austen, dar nu`s o cititoare inraita, deci n-am citit asa multe
Sunt multe... mie mi-a plăcut foarte mult "Străinul" de Albert Camus, însă sunt şi altele
Aş mai adăuga şi ambele volume de la "Vraciul" de Tadeusz Dotega-Mostowicz
Cea mai frumoase carte pe care am citit-o a fost : Memoriile unei gheise.In timpul liber am o intreaga pasiune sa descopar fiecare particica din viata unei gheise. Ador tot ce fac ele.Gheisa de obicei inseamna arta. ELe se descriu ori prin dans. ori prin cantec.
Cea mai interesanta carte pe care am citit-o cand eram mic se numeste "Legendele olimpului" de Alexandru MITRU
"Cismigiu and Company" impreuna cu "Buna dimineata baieti!" in acelasi volum de Grigore Bajenaru
Am plans cum n'am mai plans niciodata la "Invitatie la vals"(Mihail Drumes) si "Ciuleandra"(L. Rebreanu). Final la care nici nu te astepti
Cartea mea preferata este "Cel mai iubit dintre pamanteni" de Marin Preda. Chiar tot ce a scris Preda imi place foarte mult. Din literatura straina, sa zic, cartile lui Dan Brown (cam de clasa a 9a dar sunt ok), si cartile din seria Jurnalul National sau Adevarul sunt bune. Acum sunt in plint moment artistic, scriu o carte best-seller poate .
AvalohAlyn întreabă:
LisaJulie întreabă: