Ultima carte care am citit-o cred ca a fost acum vreo 15 ani. Nici nu mai tin minte care a fost. Lumea chiar mai are timp de citit in ziua de azi? Consider ca sunt nenumarte activitati care le poti face zilnic alaturi de persoana iubita. Cu parere de rau rasfoiesc zilnic tabloidele de 2bani (click cancan libertatea) si citesc doar carti de specialitate pentru servici.
"Castelul" de Franz Kafka. O poveste foarte...realista . Dar Sasha, care-i ultima citita de tine?
Eclipsa (partea 3 din Twilight) iar curand o citesc si pe 4 (Zori de zi)
sunt superbe aceste carti mai ales daca ai vazut filmul.Chiar si asa, le recomand
Maitreyi este un roman erotic, realist scris de Mircea Eliade. a fost f fromos
''Fructele maniei'' de John Steinbeck si mi-a placut la nebunie, din toate punctele de vedere.E o fresca perfecta a dramei din timpul Dust Bowl-ului din Oklahoma, Texas si Nebraska.In unele momente mi se parea supranatural efortul familiei Joad...ca sa ce? Sa ajunga sa fie facuti okies si rosii, si sa munceasca pe 1 dolar maximi ziua.N-am mai citit altceva de J.S,dar cu siguranta o voi face,deoare m-a marcat profund ''Fructele maniei''.Am putut sa observ adevarata valoare a banilor, a familiei, a daruirii.
Deocamdata m-am bagat la ''De veghe in lanul de secara'' a lui J.D.Salinger,dupa cele 50 de pagini citite din ''Muntele vrajit'' al lui Thomas Mann din care nu prea am priceput mare lucru.Ce-i drept, nu prea aveam cum sa pricep tot ce era acolo, la nici 16 ani ai mei.
@simmy, ultima carte citita de mine fost "Jurnlele lui Stefan-Inceputurile" pe care am terminat-o saptamana trecuta Acum citesc "Semnul" din seria "Casa noptii".
Bună! Ultima carte pe care am citit-o a fost Baltagul.( era obligatoriu, altfel n-o citeam). A ta?