anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care erau standardele de frumusete feminina in perioada medievala?

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

In ce loc?
Te poti uita pe picturile de epoca.
In general: femeile "plinute".

regis
| regis a răspuns:

Hm, mi-e greu sa dau niste standarde. Cu siguranta insa erau apreciate femeile cu pielea foarte alba, cu maini subtiri si fine, cu forme rotunde dar nu lipsite de talie, de preferat cu parul blond sau saten deschis si fruntea lata.
Renasterea a adus insa un standard de frumusete, bazat pe trei culori pentru trei caracteristici:
- alb: dinti, piele, maini
- negru: ochi, gene, sprancene
- rosu: buze, obraji, unghii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cand m-am indragostit eu de fimeia mea, eu erm in armura si eram viteaz. aveam un cal care ma asculta si in lupte musca si el din adversarii mei. mi se spunea cavalerul sperantei.ca pi fimeia mea o chema speranta.eu de atunci traiesc cu e.pai era fimeia ideala.era foaaaaarti alba.nici nalta nici scurta. da in pat eram egali.daaaa.egali eram.si era frumoasa ca numai pentru ea luptam in turnee.eu ai dam banii sa mii tana si eami lega batista la varful lancii.era foarti individiata de toati fimeili din cauza me ca eram fatos tari.si avea un stindard foarti ridicat. di fapt tooaaaati fimeili di atunsi aveu stindardul foarti ridicat.

cami
| cami a răspuns:

In perioada respectiva standardele de ~frumusete~ se rezumau mai degraba la a fi o gospodina iscusita, o mama excelenta si o sotie buna...happy

Întrebări similare