| LanaDelReyFan a întrebat:

Care este cartea voastra preferata? big grin

Răspuns Câştigător
| βeβeℓușa a răspuns:

Toate cartile au sclipire educationala! Pot ajuta in mintea noastra! mie imi plac toate pentru ca din fiecare ccarte aflam ceva folositor sau impresionant in viata de zi cu zi nu am o carte preferata si daca ar fi sa aleg le'as alege pe toate! Multumesc ca miai dta ocazia sa arat ce pot si ce inseamna cartea pentru om! E o pura fantezie care te va duce la cel mai inalt grad! Fundit'saa?puppy dog eyes

15 răspunsuri:
| CristinasiVlad a răspuns:

D-l Goe sau In casa bunicilor! a ta?

| Alina_4914 a răspuns:

Cartea mea preferata este, Singur pe lume'', imi place findca este o frumoasa poveste si m-a impresionat; mai ales baiatul ala...

| stefy_6374 a răspuns:

Remi se numea baiatul :d

Cartea mea preferata este,, 5 saptamani in balon" de Jules Verne si,, Capitan la 15 ani" de acelasi autor.

| Intelligence a răspuns:

The Memories of a Geisha ( Memoriile unei gheise )

| AliceHamingway a răspuns:

Seria twilight o iubesc si gazda si toate cartile lui stephanie meyer

Răspuns utilizator avertizat
| LanaDelReyFan explică:

A mea e Cronicile din Narniabig grin E supertonguebig grinhappy

| InnocentSmile a răspuns:

Cartea mea.preferata...zicithinking ocolul pamantului in 80 de zile de jules verne!happy

| Iiulia a răspuns:

"Portretul fantomei" - AVI

| CokoStar a răspuns:

Moromeţii.

| BRG a răspuns:

Aia de credit, plină cu bani.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Pe culmile disperării - E.Cioran, Viaţa pe un peron - Octavian Paler şi Critica Raţiunii pure - Immanuel Kant.
Baftă!

| Just1dream a răspuns:

Fiecare dintre romanele pe care le-am citit m-a impresionat si m-a surprins intr-un anumit mod. Charles Dichens e un scriitor a carui perceptie si imaginatie m-a fascinat. am adorat spre exemplu "Marile scperante" sau "Oliver Twist", carti scrise de acest autor. de asemenea Camil Petrescu m-a impresionat in piesa de teatru "Jocul ielelor" pe care chiar ti-o recomand sa o citesti pentru a cunoaste viata unui om ce aspira la dreptatea absoluta, una intr-adevar fascinanta. dar daca m-ai pus in sitauatia de a alege romanul meu preferat ar fi "Vraciul profesorul Wilczur" Tadeusz Dotega-Mostowicz. pe mine m-a impresionat si o pot considera ca fiind lectia unui om caruia viata i-a pregatit numeroase lovituri, dar pentru care fericirea celorlalti a ramas mai importannta decat fericirea lui. e o frumoasa lectie de viata.

| TeoPT a răspuns:

Winnetou - Karl May

| LanaDelReyFan explică:

Sau mai este "Baiatul care a imblanzit vantul"

Întrebări similare