Memoriile lui Hadrian-de Marguerite Yourcenar.Pe langa sonetele lui Shakespeare sau poemele eminesciene si multe altele...
Pentru mine,cea mai bună carte pe care am citit-o până acum e mereu alta şi aşa şi trebuie să fie,în primul rând pentru că am citit şi citesc foarte mult şi apoi pentru că există nenumărate cărţi bune pe lumea asta, fiecare în genul ei, nu te poţi opri doar la una ...La fel, nu pot spune că am o singură carte preferată, doar cărţi dragi sufletului meu.Una dintre ele este Împăratul muştelor-William Golding.
Volumul de carti "stapanul inelelor" de J.R.R. Tolkien(iti recomand sa il citesti in engleza daca poti, e MULT mai frumos); si Trei intr-o barca de Jerome K. Jerome sunt preferatele mele pana la momentul de fata. Lecturare placuta
Cocosatul sau micul parizian, Paul Feval, si o recomand din toata inima, e pentru toate varstele. Am citit si "Cismigiu & Comp." de Grigore Bajenaru si m`a umplut de nostalgie
Cele mai bune carti citite de mine sunt cele din seria Amurg, Luna noua, Eclipsa si Zori de zi scrise de Stephenie Meyer.
Roșu și Negru de Stendhal. Nu-mi place povestea în sine, ci caracterul personajului principal
au fost mai multe.
In primul rand,,, Sinuciderea fecioarelor" de Jeffrey Eugenides.
Sper ca nu veti rade, dar am citit Harry Potter toate volumele si consider ca nu e o carte pentru mintea unor copii de 5 ani ( este recomandata si copiilor).
Mi'a placut si,, Poti sa tii un secret?" de Sophie Kinsella.si,,Diavolul se imbraca de la Prada",,, La cumparaturi cu sora mea",,, Vacanta lui Rachel".
Buna:*...ce a mai buna carte pe care am citit-o pana acum este Scrisoare de dragoste.E foarte frumoasa si chiar ti o recomand. papa:*>
Heidi,fetita muntilor e f frumoasa, aventurile lui tom sawyer, colt alb sunt mai multe. fundita?
Heidi,fetita muntilor e f frumoasa, aventurile lui tom sawyer, colt alb sunt mai multe. funda?
Eu am citit o gramada de carti da' cea mai draguta a fost Heidi.Si nu zic asta doar pentru ca este mica.Mi s-a parut frumoasa si cartea Capitan la 15 ani de Jules Verne.
Romanul :,, Singur pe lume " de Hector Malot si :,, Dracula " de Bram Stocker
Shogun e o carte grea din 2 volume dar daca reusesti sa o citesti. shushulina juma de buletin?
Pai din cate am citit eu, au fost cam toate frumoase, dar acum citesc un roman foarte frumos de dragoste. Acum trebuie sa-l si intelegi ca altfel degeaba. Mie mi-a luat tata cartea de la adevarul. Se numeste "Scrisoare de dragoste" de Mihail Drumes. Per ca ti-am fost de ajutor si sper sa incerci sa il citesti, eu inca il citesc si o sa-l mai citescin continuare
Invitatie la vals-m.drumes...prima carte care mi-a atins toate punctele sensibile...desi am citit foarte multe este singura care ma fascinat
Maria2894 întreabă: