Grea intrebare, pentru ca am citit foarte multe si m-am atasat de toate in feluri distincte. Sa zicem... "2001 - O Odisee Spatiala", scrisa superb de Arthur Charles Clarke, si pe care o recomand oricui!
Maitreyi este scrisa de Mircea Elade sunt sigura ca ai auzit de ea. sau New moon:X
Au fost multe carti bune pe care le-am citit in viata (cindva eram un "soricel de biblioteca"! ), insa nici o carte nu pot sa o compar cu Biblia. E de de parte cea mai extraordinara carte ce am citit-o, pentru ca influentat enorm viata mea.
@cristi202, multumesc ca mi-ai zis! de 2 ani zic ca ma apuc sa o citesc si inca nu am facut-o.
Niciodata nu am fost pasionata sa citesc doar o carte, mereu am vrut mai mult.cat mai multe continuari.si dupa sa imi imaginez eu urmatoarea carte.
Pana acum Jurnalele Vampirilor au foast cartile care mi'au deschis drumu pentru setea de a citi si alte carti cu vampiri sau intamplari paranormale dar care au un strop de dragoste.
In adolescenta mi s-a lipit de suflet "La Medeleni" de Ionel Teodoreanu, iar mai tarziu, printre multe altele, "Pe aripile vantului" de Margaret Mitchell si continuarea ei "Scarlet" de Alexandra Ripley.