Buna, din cate am auzit cica Avatar ar fi filmul anului 2010, dar nu stiu...eu am alte preferinte.
Asta e o intrebare cu doua sensuri :
1 Avatar care a prins la public
2The Hurt Locker care a prins la juriu
U alegi.
Pana acum Sherlock Holmes daca ma intrebi pe mine. Mentionez ca nu am vazut The Hurt Locker.
Eu abia astept sa vad Alice in Wonderland. Am o presimtire buna despre el. De anul trecut il tot astept.
Tinand cont ca suntem in a 4 a luna a anului curent ar trebui sa mentionezi si despre ce an vorbesti.
Anul acesta au aparut deja The clash of the titans; kick ass; remeber me; si Alice in wonder land-care este cam cel imi bun de anul acesta.
in 2010- nu cred ca este un singur film care sa poata fi numit cel mai bun asa ca ia si te uita si la Avatar si la The hurt locker si la An education si la The blind side si la Brave heart daca vrei
Am auzit că Shutter island a întrecut Avatarul. Mie personal mi'au plăcut ambele.
@cornculapte am văzut Alice in Wonderland şi într'adevăr personajele, vestimentaţia, decorul sunt foarte bine realizate, după cum era de aşteptat sub regia lui Tim Burton. Însă povestea nu e în modul ăla în care să zici că prinde publicul, e mai mult un film care să te binedispună
... mie personal nu-mi place avatar... uite si de ce:http://www.lovendal.net/......anismului/
Parerea mea este,, Avatar"Oricum, cel mai bun film al tuturor timpurilor este,, the ring"(parere pur personala). Un film frumos vazut zilele acestea a fost si,, Baiatul in pijamale vargate."