Cand eram la scoala eram fanul limbii si literaturii romane. A venit oarecum natural si a fost o influenta catre jobul de autor/scriitor.
Deocamdata: limba si literatura romana, pentru simplu fapt ca ma ajuta in exprimarea corect spusa, lectura se numara si ea printre cele care m-au influentat, si cred ca si pentru profesoara de lb romana(imi e si diriginta) care este o persoana foarte inteligenta, etc...
Imi place foarte mult romana.In special literatura.Pentru ca aflu viata scriitorilor operele lor renumite, avem lectura si in special putina fizolofie.
Mai im place Spaniola.Limba e foarte calda, foarte usoara si foarte ''rafinata''.
Si Desenul, fiindca ma inchid in propria lume.
Pai materia mea este matematica findca sunt un om care daca nu ii iese ceva ii place sa o ia de la capat cu mai mult entuziasm ))
Mie imi place desenul fiindca simt cu pot da drumul imaginatiei. e materia mea preferata!
Hey. Pai..., desenul (sunt o artista :-P), muzica (cantm si stam degeaba) si DIRIGENTIA (fiindca dorm) si bineinteles, PAUZA! (nu stiu ce m-as face fara ea) :-)
Italiana, dar in general limbi
fac engleza, franceza, italiana, greca si latina
Materia mea preferata este Limba Engleza pentru ca...nustiu cum sa explic imi place foarte mult si cand voi mai creste vr sa ma duc la un colegiu din Anglia
Fizica pentru caii profa' draguta cu noi si nu se poarta cum se port si ceilanti profi'