Cand ai fost tanara au tras toti de tine, acum e mai greu ca nimeni nu te mai vrea, abia daca ai mai pus ceva machiaj pe tine si te-au primit in UE, eu zic sa ne lasi ca nu te meritam, te-am lasat sa fi calcata in picioare de investitori italieni, turci, norvegieni, nemti care-l venereaza pe Hitler...nici Basescu nu te mai vrea, a renuntat la tine dar stai linistita ca vine Geoana sa-ti faca cateva operatii estetice de suprafata. A incercat Udrea cu Land of the choice dar s-au prins toti ca e o masca.
Ramai cu bine si La multi ani! daca ai tentavive de suicid incearca o extindere in Ucraina sau trimite un pilot beat cu o bomba in Rusia.
Imi pare rau dar eu plec, am pe altcineva, o cheama Congo adio!
Ce frumoasa esti in toata splendoarea modestiei tale, o, Romania mea, caci iti declari doar varsta de dupa momentul in care parintii tai te-au botezat.Caci tu existai cu mult inainte, si vei exista la fel.Sa traiesti in eternitate, natiune romana!
La multi ani! Iti urez cat mai multe primaveri in continuare. SA fii iubit si sa iubesti ( e totul ).
La multi ani! si "Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale!
La Multi Ani Romania, sa infloresti si sa prosperi si la anul bogatii sa ne oferi, datoriile sa le platesti ca sa intineresti...
La multi ani Romanio! Faci cinste da? Sau macar invita-ne intr-un club micut, necunoscut... ca Bamboo sau Obsession sau Malibu sau Gossip...
Prea multi ani. Mai bine ti-ai schimba numele, Germania de exemplu suna mai bine sau America.
Hahaha ) cica la ala ne dai de baut sau bei singur/a? dmneee din moment ce il cheam andrei si are poza cu un baiat logik ke baiat deci singur ba bataa! dooohh!
Ricky78 întreabă:
MihaiAndronic întreabă: