Mama este indelung rabdatoare, este plina de bunatate, ea nu cauta folosul sau ci al copiilor sai, ea nu se manie, nu se gandeste la rau, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul; cu alte cuvinte, mama e insasi IUBIREA.
E nebuna, stie sa se bata, merge in club, are pierce in limba, imi ia "material de lucru". Si multe altele... ce poti sa-ti doresti mai mult >
Ma iubeste si ma apara mereu!
E alaturi de bine la bine si greu!
Si eu o iubesc si o rasplatesc
Ascultand-o si fiindui aratui mereu!
(m-am apucat de poezii )
Deci mama mea e super. Ma intelege, ma asculta, ma iubeste, ma ingrijeste, ma sfatuieste, ca orice mama.
Cea mai mare calitate a mamei este ca a fost si este foarte puternica, nu ma refer fizic. De cand o stiu a luptat cu greutatile si lupta in continuare, intretine 3 copii singura.Are in afara de asta alte calitati dar eu am observat in mod special asta, iar pentru lucrul asta nu ii voi putea niciodata multumi indeajuns.
Mama mea.pff.darul meu ceresc:X
Desi cu greseli, ca toti oamenii.este atat de frumoasa, de desteapta, de buna in ochii mei.Desi uneori ma mai enervez si eu... dar e o mama buna!
Ma ajuta, imi da sfaturi, facem multe lucruri impreuna!
E mama mea.si o iubesc!
O mama eu zic ca e perfecta pentru orice copil.nimeni u isi oate compara mama, fiecare persoana are calitati diferite, dar pentru fiecare copil, mama lui e cea mai buna
Pai... e draguta, slabuta, imi ia tot ce vreau, imi intelege problemele si ma ajuta sa le rezolv(problemele vietii si problemele de la teme), nu ma cearta, este de acord cu aproape orice, ma lasa noaptea prin Bamboo, nu ma pune sa am grija de fratemiu si de soramea, mai sunt multe.Mama mea este una dintre cele mai bune mame de pe planeta dar pana cand nu m-am mai maturizat nu mi-am dat seama, si regret asta.
Pai nu prea are, m-a parasit de cand eram mica si ma cauta doar cand are nevoie de ajutor
Calitatile mamei mele?
Are prea multe. Faptul ca isi iubeste copiii si ii apara mereu! Faptul ca nu a dat niciodata in mine dar sunt mai educat(nu si modest) decat alti 100? Ca a crescut 2 copii singura?
orice mama are calitatile iei.
Duduc întreabă: