Iubesc cartile, si sunt cateva care m-au impresionat profund pana am plans. Printre acestea se numara Mataniile ( de Florence Barclay)...e minunata, merita citita. Pe de alta parte, am plans si la finalul cartii Scrisoare de dragoste de Mihail Drumes, mi-a placut la fel de mult si Elevul Dima dintr-a VII-a, tot de Drumes. Evident, ca orice adolescenta ce a citit seria Twilight, am fost atrasa atat de personaje cat si de povestea de dragoste a vampirului cu Bella. Cui nu-i plac cartile?
La varsta voastra,,,Aventurile lui Tom Sawyer,,
,,Comoara din insula,,
,,Copiii capitanului Grant,,
,, Romanul adolescentului miop,,
Ce influente? Nu stiu daca au fost influente, stiu insa ca m-au facut fericita.
Veronica hotaraste sa moara.
Nu m-a influentat extraordinar de tare, insa pentru cateva clipe m-a facut sa ma gandesc la valoarea vietii.
Elevul Dima dintr-a 7a a fost o cartea care mi-a daruit atat sentimente de fericire cat si de revoltare si tristete.Cand eram mai mica am citit cam toate cartile cu animale care personaje principale (Black Beauty,Fram-ursul polar,Colt Alb,Chemarea strabunilor,Moby Dick etc.) Black Beauty si Chemarea strabunilor nu le voi uita niciodata, sunt carti care, la varsta de 11 ani, imi vrovocau lacrimi
Jurnalul unui pusti vol 1, 2, 3,4 pai m-au facut mai amuzant nu stiu ce sa pun la influente...
DinooCanScreamRawwrr întreabă: