Staedler, Faber-Castell sunt foarte bune calitativ. Poti incerca cu incredere
Shin.
Staedler, Bruynzeel, Koh-i-Noor, Faber-Castell, Derwent, astea sunt toate bune si le poti folosi cu incredere. Daca esti din Bucuresti, sunt cateva magazine pe strada Hanul cu Tei de unde poti sa ti le procuri.
Bafta.
Folosesc herlitz, sunt triunghiulare si au mina groasa...sunt intr-adevar foarte bune dar vreau ceva mai bun
Si da e o problema, eu sunt din Buzau si nu stiu exact pe unde se gasesc..Am cautat prin diferite librarii.
@dmv eu fac alb-negru din creion. Nu ma complic cu coloratul la benzi.In fond am photoshopul daca e de experimentat dar multumesc pentru idei
Herlitz
Se gasesc si pe la noi;-)
Eu mi-am cumparat din Germania, in set de 24. De cand le am nu mi s-a rupt varful niciodata. Nu mint!
Hm, si Faber-Castell sunt bune. Insa eu m-am axat mai mult pe Herlitz
Depinde.
Exista creioane de colorat Herlitz, sunt foarte bune, nu se rup varfurile si culorile sunt foarte frumoase.
Exista si creioane de colorat pentru apa. Le inmoi putin varful in apa/ulei si e ca si cum ai picta.
Exista pastel, ca un fel de creta, cu care scoti culori mai frumoase, insa cele mai de calitate le gasesti doar in strainatate.
Cele de la Bruynzeel sunt cele mai bune de pe piata romaneasca, au unele nuante care nu le scoate nici o alta firma (ex 526 - ocrul e pur, are viata in el).
Incearca si creioanele-acuarela, care pot fi folosite si ca si creioane colorate.
Iar ca si sfat, pentru benzi desenate, o sa fii foarte bucuroasa de descoperi pastelul(daca nu l-ai descoperit inca), la inceput o sa-l folosesti doar la scos degradeuri si umplut foaia (ras pe foaie si dat cu vata), iar dupa, o sa poti face tot desenul(aplicat din mana, cutit, tun). La capitolul asta eu folosesc Toison D'Or, dar nu bag mana in foc ca sunt cele mai bune.
Pai eu stiam de crayola...nu stiu daca sunt cele mai bune, dar... sper ca te-am ajutat!
Royal talents holland eu folosesc creioanele astea si sunt foarte bune, coloreaza excelent.Nu stiu unde se pot gasi de cumparat eu le-am primit de la o ruda. Sper sa iti fie de folos
Eu cred ca cele mai bune creioane sunt acele groase.Eu le-am primit de ziua mea cand am implinit 8 ani.
Eu folosesc creioanele colorate profesionale Marco, nu sunt foarte cunoscute, dar sunt excelente, au varful de 4 mm si culori foarte intense, recomand.
ღAnaSawakoღ întreabă: