| Andreea`:) a întrebat:

Care sunt citatele voastre favorite?happy

17 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Erare humanum est, sed perseverare diabolicum!
Fiat jusitia, pereat mundus!

| Bacemi a răspuns:

''Religia mea este de a căuta adevărul în viaţă şi viaţa în adevăr. '' - Miguel Unamuno

'' Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont '' - Konrad Adenauer

'' Prea des noi ne bucurăm de confortul unei opinii fără disconfortul cugetării. '' - John F. Kennedy

'' A fi patriot nu e un merit, e o datorie. Numai cine nu socoate iubirea de ţară drept o datorie e în stare să se laude cu ea.'' - George Topîrceanu

'' Problema casatoriei este că se termina în fiecare seara după ce faci dragoste, si trebuie să o reconstruiesti în fiecare dimineata înainte de micul dejun. '' - Gabriel García Márquez

'' Două lucruri sunt infinite: universul şi prostia omenească, şi încă nu sunt sigur de primul. '' - Albert Einstein

"Cu cît eşti mai înţelept, cu atît îţi dai mai bine seama că pe lume există mulţi oameni deosebiţi. Oamenii de duzină nu observă nici o deosebire între semenii lor." - Blaise Pascal

'' Adevarul este ca apa rece care face rau doar dintilor stricati.'' - Nicolae Iorga

''Marile dureri sunt mute '' - Vauvenargues

'' Inteligenta unui individ se masoara în cantitatea de incertitudini pe care e capabil sa le suporte. '' - Immanuel Kant

'' A nu fi sigur este, cred, unul dintre lucrurile esentiale ale rationalitatii. '' - Bertrand Russell

'' Modestia este constiinta trupului.'' - Honore De Balzac

'' Mai mult decat viata, imi iubesc libertatea '' - Schiller

'' Fara prietenie nu exista viata! '' - Cicero

Am enumerat doar cateva citate pe care eu le consider deosebite. Sper sa te puna pe ganduri.

| anad a răspuns:

"Doar moartea e ireversibila - celelalte necazuri sunt remediabile."
" Nu dispretui lucrurile mici; o lumanare poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele:sa lumineze...noaptea"

| JeSa a răspuns:

După ce ai eliminat imposibilul, ceea ce rămâne, indiferent cât de improbabil este, trebuie să fie adevărat. ( Arthur Conan Doyle, Sr)

Sfaturile bune sunt cel mai probabil ignorate, dar asta nu este un motiv să nu le oferi. (Agatha Christie)

Cine vrea să mişte lumea trebuie mai întâi să se mişte el însuşi. (Socrate)

Invidia este un fel de întristare pentru fericirea de care ni se pare că se bucură egalii noştri. (Aristotel)

Un intelectual rezolvă problemele. Un geniu le evită. (Einstein)

| Anileda a răspuns:

Trăieşte-ţi viaţa
Cu mult drag

Aniledă

| Sigmund a răspuns:

Viata este ca o ploaie de sentimente... niciodata nu poti sti care picatura iti va atinge sufletul.-Nicolae Iorga
Se zice ca timpul trece. Timpul nu trece niciodata.Noi trecem prin timp.-Garabet Ibraileanu

Aceste doua imi plac cel mai mult, in special primul, am si un blog creat pe acest citat.

| cornel a răspuns:

Azi esti orbit de fericire.si ai uitat ca cineva traieste doar pentru tine.happy

| BalonashCuHeliu a răspuns:

Viata iese din p*z** si se duce pe p*l*

Daca rupi o coarda la chitara, chitara geme tremurand, O alta coarda ii ia locul, Si'auzi chitara iar cantand, Dar daca tu din intamplare in coarda inimii'o lovesti, Ea plage'atunci o viata'ntreaga, Si nu poti so'nlocuiesti

| Blake1 a răspuns:

Viata este arta de a desena fara radiera

| Nik a răspuns:

Daca mor o sa raman in pamant alaturi de dusmani mei...

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Singura modalitate de a te elibera de ispita este sa-i cedezi. (Oscar Wilde)

| Face2face a răspuns:

Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu…. Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva.

| AllForOne a răspuns:

Sufera cel ce iubeste, cel iubit isi bate joc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Dragostea este un suflet in doua trupuri"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ideologies separate us. Dreams and anguish bring us together. Ionesco

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Viaţa o înţelegi privind înapoi, dar o trăieşti privind înainte!"
Ador acest citat, este superb si l-am urmat mereu.

| Patricia_4154 a răspuns:

Nu te gandi niciodata la victorie, gandeste-te sa nu pierzi.

Întrebări similare