| Angeld a întrebat:

Care sunt parerile pro si contra a liceului militar Alba Iulia! P.S:Sunt fata! SUNT PROFILE ACOLO?

4 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

In mod evident sunt contra. Sunt de acord cu o disciplina adecvata dar nu cu una indoctrinanta cum e cea de la liceele vocationale (religioase) sau de fier cum e cea de la liceele militare. Perioada liceului reprezinta cei mai frumosi 4 ani din viata unui individ si nimic nu trebuie lasat sa umbreasca acesti ani, mai ales pentru o domnisoara. Perioada liceului e acea perioada in care incerci totul pe pielea ta si inveti din propriile experiente, cand dai cu capul tare de tot de tavan si de bordura de cateva ori dar de fiecare data revii mai puternic/a. De genul asta de experiente n-ai cum sa ai parte la un liceu militar, asta e clar si daca nu iti doresti cu adevarat sa urmezi o cariera militara atunci te vei trezi ca ai pierdut in mod stupid 4 ani de viata. Caracterele puternice se formeaza individual nu intr-un mod constans de politica vreunei institutii de invatamant.

| Nolkyz a răspuns:

Hm... Si eu am vrut asta. Dar nu cred ca merita. E ca si cum te-ai duce intr-un drum infundat.

| Deniiidk a răspuns:

Si eu am vrut sa merg la liceul militar, deci sunt pro pentru ca acolo este super, desi este si greu. Nu sunt foarte multe locuri pentru fete, iar profilul este Mate-info din cate stiu eu! Bafta!

| Davox a răspuns:

Eu zic pro, am un prieten acolo si mi-a zis ca e super in cat m-a convis sa ma mut acolo; D