| diapusik a întrebat:

Care sunt pasi pentru a folosi programul imikimi...va rog spuneti-mi de la inceput si pana la sfarsit...

Răspuns Câştigător
| RamonaMn a răspuns:

Trebuie doar sa-ti faci un cont si apoi vei putea sa-ti personalizezi orice fotografie doresti.

98 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vad ca zice, ca se spune care sunt pasii, dar de fapt sunt niste intrebari si raspunsuri stupide.
Eu nu pot sa fac cont, se poate sa mi se raspunda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...pls ajutati-ma si pe mine... mi-am facut cont pe imikimi... m-am logat... dau la poza care o vreau dar nu imi apare nicaieri add stiti de ce? sau ce trebuie sa fac? pls ajutati-ma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diapusik, daca vrei spune-mi cum vrei sa fie contul tau si parola si ati fac eu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie doar sa iti faci un cont si apoi vei putea sa iti personalizezi ce fotografie doresti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kari.simo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa sterg pozele de pe imikimi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa fac pozele cat mai frumoase

| diana_7337 a răspuns:

Qm fac un cont? k n ma lasa

| diana_7337 a răspuns:

Mi-am facut cont, dar cum folosesc programul? cum modific pozele?

| diana_7337 a răspuns:

Cum modific pozele? rasp urg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum pun poza? cum o editez?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care sunt pasii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum fac o poza?

| mariano197761 a răspuns:

Nimic mai simplu : iti alegi un cadru, dai dublu click pe el, se v-a mari, apoi din nou dubl click pe el, iti va aparea programul de descarcare si dai din nou dublu click pe casuta din dreapta unde scrie "Lite 2", apoi in casuta "Browse", dai click pe ea si te redirectioneaza in calculatorul tau, in fishierele tale. Iti alegi o imagine, dai ok, si apoi dupa cateva secunde se incarca direct in cadrul "tabloul" ales de tine. Pe imaginea care se deschide dai click dreapta din "mouse" si alegi obtiunea "Save as"(salveaza), si o salvezi in calculatorul tau unde doresti tu, in imagini, documente, la alegere! Ce poate fi mai frumos decat sa oferi unei persoane dragi o astfel de fotografie prelucrata! Deasemenea o mai puteti folosi si in avatarul dumneavoastra din messenger pentru a fi mai "chic"! Daca maigasiti si alte programe de acest tip, nu ezitati sa ni le impartasiti si noua, in acest fel v-om avea cu totii de castigat in final! Personal, am descarcat si eu acest program in calculatorul meu, dar nu a functionat, asa ca, m-am logat si il folosesc pe cel de pe internet! Va urez succes!

| pinkgirlstar a răspuns:

Da e simplu trebesa iti fai cont, deaolo iti instalezi pluginul si apoi poti sa-ti faci iti faci conte de pe site sus in dreapta. Te descurci succes in continuare...happy

| pinkgirlstar a răspuns:

Simplu..iti faci cont, de sus dreapta(dup` ce`ai intrat pe site` pe urma iti descarci pluginul(tot dupa site)pe urma il instalezi apoi te descurci...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mere mai ...nui bun de nimic programu alaangry pe mine ma dispera ca nu e bunwave

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o rugaminte mi-am facut cont dar nu stiu cum sa imi pun poza mea pe imagine ma rog sa ma ajute cineva si pe mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu se mai poate folosi programul imikimi ca si pana acum nu mai pot sa fac o poza asa cum vreau ieu doar antr-un format anume

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multsucces

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa iti deschizi un cont si apoi poti downloada porgramul.
ti-l instalezi si apoi prelucrezi fotografiile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi spuneti cum se salveaza pozele care le faceti pe imikimi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scz si eu caut acum dar daca am sa aflu am sa iti raspund scuze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa iti faci un cont imikimi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce parola sa pun? am bagat multe parole si nu functioneaza

| anka_4513 a răspuns:

Iti ea ceva dac o sa iti faci cont ast rasp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Help. nu reusesc sa intru pe imikimi. Mi-am facut cont, insa trebuie sa mai rec de o etapa (nu inteleg de ce) trebuie sa scriu zip codul.si habar nu am ce zip cod sa trec

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tiasi raspunde, dar nici eu nu stiu crying