Trebuie doar sa-ti faci un cont si apoi vei putea sa-ti personalizezi orice fotografie doresti.
Pai dupa ce dai la categorii si iti alegi ce vrei tu, in dreapta o sa-ti arate imaginea aleasa, si undeva pe ea o sa scrie CLICK TO ADD PHOTO sau cv de genu', apoi dai click acolo si adaugi ce poza vrei tu. E usor! BAFTAAAA.
Nimic mai simplu : iti alegi un cadru, dai dublu click pe el, se v-a mari, apoi din nou dubl click pe el, iti va aparea programul de descarcare si dai din nou dublu click pe casuta din dreapta unde scrie "Lite 2", apoi in casuta "Browse", dai click pe ea si te redirectioneaza in calculatorul tau, in fishierele tale. Iti alegi o imagine, dai ok, si apoi dupa cateva secunde se incarca direct in cadrul "tabloul" ales de tine. Pe imaginea care se deschide dai click dreapta din "mouse" si alegi obtiunea "Save as"(salveaza), si o salvezi in calculatorul tau unde doresti tu, in imagini, documente, la alegere! Ce poate fi mai frumos decat sa oferi unei persoane dragi o astfel de fotografie prelucrata! Deasemenea o mai puteti folosi si in avatarul dumneavoastra din messenger pentru a fi mai "chic"! Daca maigasiti si alte programe de acest tip, nu ezitati sa ni le impartasiti si noua, in acest fel v-om avea cu totii de castigat in final! Personal, am descarcat si eu acest program in calculatorul meu, dar nu a functionat, asa ca, m-am logat si il folosesc pe cel de pe internet! Va urez succes!
Da e simplu trebesa iti fai cont, deaolo iti instalezi pluginul si apoi poti sa-ti faci iti faci conte de pe site sus in dreapta. Te descurci succes in continuare...
Simplu..iti faci cont, de sus dreapta(dup` ce`ai intrat pe site` pe urma iti descarci pluginul(tot dupa site)pe urma il instalezi apoi te descurci...
LisaJulie întreabă: