| 30stm a întrebat:

Care vi s-a parut cea mai plictisitoare carte pe care ati citit-o?

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Nu exista carte plictisitoare,exista literatura usoara si literatura pentru "avansati ". Dupa ce ajungi la o anumita maturitate,constati ca o care care acum multi ani ti se parea grea,urata, de neinteles. incepi s-o intelegi. Mi s-a inamplat acest lucru cu literatura germana, pe care eu o consider. greoaie. De exemplu am citit "Iosif si fratii sai " de Thomas Mann,(parca) si dupa vreo 10 ani am inteles-o...

21 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Galaxia Gutemberg de Mashall Mc Luhan; am inceput-o de mai multe ori dar n-am reusit sa trec de primele pagini.Nici nu stiu daca era plictisitoare sau doar pretentioasa ca stil.

| Minnie a răspuns:

De veghe in lanul de secara pe acelasi loc cu Patul lui Procust...Ingrozitoare mi s-au parut

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| cristianorudi7 a răspuns:

Nici o carte nu este plik doar trebuie sa stii km sa o abordezi

| M a răspuns:

Morometii.am citit 15 pag si dupa am aruncat.o
cea mai groaznica carte pe care am citit.o vreodatawinking

| Dakota a răspuns:

Foarte tari raspunsurilelaughing)))

| Andreeeeea_4279 a răspuns:

Iona

| MihaicaDan a răspuns:

Nu stiu ca eu nu am citit nici o carte intreaga in viata mea rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| Doloresidk a răspuns:

Fiecare carte are ceva special in felul ei, fiecare carte are propria actiune...Depinde si de cititor big grin

| eeeeeeeeee a răspuns:

Nu mai tin minte cum se cheama.era ceva de anne rice, cu un vampir:do citea colega-mea de camera si am fost si eu curioasa, fiindca ea era tare incantata.o porcarie de carte.nu am putut citi nici jumatate.

| eeeeeeeeee a răspuns:

De fapt eu nu am terminat cartea asta...hmmm.deci nu am raspuns la intrebare.cred ca ar trebui sa ma mai gandesc.dar nu stiu.cred ca daca am terminat o carte a fost pentru ca era destul de interesanta.

| eeeeeeeeee a răspuns:

Deci...ce am inceput eu de anne rice era de rahat.stiu ce zic.am citit ceva la viata mea, spre deosebire de aia care spun ca "morometii" ar fi un roman plictisitor! doamne! as vrea si eu sa primesc o replica de la aia care mi-au dat stupid!

| Sophie90 a răspuns:

Eu citesc cartile care imi plac in nici un caz cele care sunt plictisitoare...:d

| PerfectlyImperfect a răspuns:

Romanul adolescentului miop.
Am fost obligata de diriginta sa citesc cartea straight face.
A fost plictisitoare/urata.
Nu iti recomand blushing.
big grin

| andreea_6675 a răspuns:

Enigma otiliei - g. calinescu

| deadea23 a răspuns:

Jane eyre.am inceput-o da am lasat-o

| deadea23 a răspuns:

Celebutantele de la Humanitas fiction, o citesc seara ca dorm mai bine.

| FallingRain a răspuns:

Cea mai stresanta si urata a fost Marile Sperante.

| MissChocolatte a răspuns:

Enigma Otiliei dupa 12 pagini m'a loat somnurolling on the floor

| Sweet_3490 a răspuns:

Print si cersetor.Fooooarte plictisitoare. Faina intrebare.