Am compus niste versuri care contin cuvintele tale, sper sa-ntelegi despre ce este vorba.
Ramas in urma, invaluit incet de umbra unui apus trist, care-si grabeste bratul sa te cuprinda, tu esti de neoprit. La un cer departe, pare ca pasii i-ai grabit, si ca un fluture ce se va stinge-n prima si ultima noapte, ma simt tot mai pustiit. Inchid ochii sub ultima scanteie de lumina, si imaginea chipului tau naste o lacrima ce arde, puterea imi paleste, genunchii se inmoaie si trupul imi cade. Inainte de ultima suflare, singur, coplesit, intins pe solul rece, ating urmele tale calde, iubire, timpul urma iti va sterge.
La APUS, cand obisnuiesc sa ma uit spre CER vad LUNA, care cu LUMINA ei imi strecoara in GAND un singur cuvant: IUBIRE. Atunci simt FLUTURI in stomac...
.
vreau sa ma ajutati putin si pe mine
vreau cateva indicatii...
pentru o compunere
apus de soare la munte
Pai nu ma apuc acum sa scriu o compunere, dar pot da o fraza, aleg fluturii:Este dimineata, iar in gradina este liniste si pace.De pe tulpina unei flori gingase, se desprinde un fluture gratios si elegant.Cu aripile delicate si frumos colorate, desprinse parca dintr-un vis al primaverii, fluturele parca paseste pe aier.Se indeparteaza de floare si incepe a se plimba prin gradina.Incet incet, si alti fluturi asemenea lui il urmeaza, unul mai frumos decat celelalt. O multitudine de culori invaluie gradina.Natura isi incepe activitatea din timpul zilei, cateva albine incearaca sa-si croiasca drum printre fluturi.Si,de la orizont, o lumina puternica anima cerul posomarat, dandu-i viata.Soarele isi incepe serviciul.GATA.Nu e tocmai o fraza, oricum, ceva de genul, daca e pentru tema ta te sfatuiesc sa nu folosesti fraza mea, nu pentru ca nu ar fi buna sau alcv, dar ar trebui sa incerci singura, fii creativa.Mult succes!
Emamuresan întreabă: