| 13 a întrebat:

Cata durere poate suporta un suflet omenesc?

Răspuns Câştigător
| Just1dream a răspuns:

Daca fiecare suflet s-ar putea transpune intr-un chip ai fii inconjurat doar de fete pline de cicatrici, dar cum ceea ce nu te doboara te intareste, sufletul spre deosebire de corp, cu fiecare lovitura, cu fiecare situatie grea cu care se confrunta, nu se uzeaza cedand la un moment dat, ci devine din ce in ce mai puternic. cred ca in fiecare moment al vietii noastre in sufletul nostru se imbina atat suferinta, caci nu atingi niciodata o fericire deplina, cat si bucuria, caci niciodata nu atingi apogeul nefericirii care nu iti mai lasa chiar nicio urma de speranta. deci sufletul omenesc suporta o suferinta continua ce atinge uneori un grad ridicat, iar alte ori este prea neinsemnata pentru a umbri fericirea, o cantitate infinita de suferinta.

11 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Daca ne referim la durere fizica, fiecare in parte are limita sa.Dar cand vine vorba de cea sufleteasca, depinde de caracterul si personalitatea fiecaruia, mai exact experientele prin care a trecut. Tine minte, durerea sufleteasca, poate induce stari din care se naste si cea fizica.Comparatia o faci si tu...

| Annitu a răspuns:

Multa, multă. Până se umple paharu'.

| noi3 a răspuns:

12 minute. ce e mai mult, e autoimpus. mie asa mi-au zis [ei, oamenii mari].
acum sunt bine. [asa imi spun eu, mie]

| KyraW a răspuns:

Mai multa decat merita de cele mai multe ori...

| ŁīĸēÃĐŕēāϻ a răspuns:

Buna! Depinde in primul rand de suflet adica daca este vorba de unul care a trecut prin multe atunci poate suporta mai multe decat unul care a fost tinut in puf iar cand se izbeste de o problema fuge. Bineinteles nici multe dureri sufletesti nu sunt bune deoarece tot corpul are de suferit inclusiv creierul unde daca stresul sau depresia sunt excesive riscul de imbolnavire este mai mare.
Take carewinking

| sophieee a răspuns:

Multa sad

| AndreYutzUU a răspuns:

Pai daca cineva te loveste intre picioare mai mult de 3 sec nu poti rezistarolling on the floorlaughing

| Denisa444 a răspuns:

Mai multa decat fericirea

| Did3 a răspuns:

Fara numar pe sistem laughing

| Aspasia a răspuns:

Bună!
Depinde de entitate, diferențiază de la om la om.
O zi luminată!

| secreth a răspuns:

Multa durere. Nu uita, durerea sufleteasca este mai puternica decat durerea provocata de o boala sau de rani pe corp.winking esti cea mai puternica durere...winking

Întrebări similare