Cititul nu e chestie de cantitate, e chestie de calitate.
Altfel, orice baba care face prajituri zilnic citeste mai mult decat tine intr-o luna... carti cu cele mai bune retete de cremes, amandina si prajitura Petre Roman.
2 carti.Dar alea mari cu multe pagini si foarte foarte interesante ca subiect, nu citesc orice.
Eu citesc in medie 50 de pagini pe zi.Depinde de cheful pe care il am si de grosimea cartii. Uneori citesc si mai multe carti simultan, dar nu am o medie nu stiu sigur cate.
Câte una la 2 zile.Sunt sincer având în vedere că asta-mi face minusuri pe alte planuri.
Acum doar una,inainte mai multe,cica nu mai este la moda cititul, acum este la moda cititul d epe tableta si cititul revistelor mondene, pacat de asta s-a dus in jos tara si indicele de inteligenta.
Cam 4-5, desigur nu carti din alea de 100 de pagini. Imi place sa citesc, doar daca cartile sunt interesante. Miercuri mi-am luat Carte Zori de zi si am citit deja mai mult de jumatate. Cand am o carte interesanta stau si noapte cu cana de cafea, si expresorul langa pat si citesc pana pe la vreo 4- 5, in cel mai rau caz 6 dimineata.
@Natalia: Eu citesc de placere.Ti se pare ca m-am dat mare cu cate carti am citit? Eram doar curioasa sa vad cat mai citeste lumea in ziua de azi.
Nu sunt genu care isi propune sa citeasca x carti pe luna.
Daca ma atasez de o serie de carti de exemplu si imi trezeste setea de citit pot citi seria intr'o saptamana. Terminand o carte in doua zile aproximativ, pentru ca atunci cand imi place o carte nu o mai las jos din maini pana nu o termin si aflu sfarsit.
Dar am o carte care o am de aproape un an, cu mai multe povesti, si citesc cate o poveste cand am chef sa mai ma amuz un pic, e vorba de Primii mei blugi.
Si ca sa iti dau si un raspuns 1-2 carti, dar depinde si de luna, de exemplu acum vreau sa imi iau o carte care stiu sigura ca ma voi pune in pat si nu ma voi da jos pana nu o termin.
1-2 carti.Dar dca as citi 3 ore pe zi as citi vreo 4-5. EU CITESC 15-30 MIN PE ZI
Duduc întreabă: