| DeathLord93 a întrebat:

Cate clase trebuie sa termini ca sa poti da de permis, 8 sau 10? Nu mai rezist, vreau sa dau de permis pana in vara pentru ca am 18 ani si nu stiu ce studii imi trebuie, sunt abia clasa 10. Urgent, FUNDA!

Răspuns Câştigător
| JaJe a răspuns:

Poti sa dai de permis si la 17 ani, dar carnetul il vei primi cand implinesti 18 ani. Nu conteaza studiile, conteaza doar sa stii sa scrii si sa citesti!

Scoala de soferi dureaza minim 5 saptamani (sau mai mult daca pici examenele)

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti sa dai linistit examenul pentru permis de conducere, dupa ce faci scoala de conducere, in legislatia rutiera nu exista o cerinta pentru studii, important este sa stii citi si scrie. Succes si numai bine!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

@ JaJe poti da examen pentru permis de conducere categoria B numai dupa implinirea varstei de 18 ani. Inainte de a da un raspuns aiurea citeste legislatia rutiera. Doar pentru subcategoriile A1 si B1 se poate da dupa implinirea varstei de 16 ani. Oricum @345kll nu a intrebat despre varsta.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Trebuie sa faci dovada cel putin a cursurilor primare, deci 8 sau 10 clase.

| WTFuck a răspuns:

Eu cred ca 10

| nelu70 a răspuns:

Doar trebuie sa stii sa scrii si sa citesti.Nu cere nimeni sa dovedesti ce studii ai.

| crysty45 a răspuns:

Eu cred ca 8

| Lenush26 a răspuns:

Acuma e lege noua, trebuie sa ai neaparat 8 clase ca sa ai permis!

| etkal a răspuns:

Salut am 5 clase si vreau sa dau pentru permis da nu stiu cate clase trebuie stiu sa scriu si sa citesc bine ma ajutati va rog frumos

| cata_6837 a răspuns:

Trebuie sa ai 10 clase si nu ma contraziceti ca stiu ce vb sunt ultimul an la acdemia de polite respectiv profil politia rutiera

| zachtheone a răspuns (pentru cata_6837):

Si pentru Subcategoria A1 de cate clase ai nevoie?

| karg0112 a răspuns:

Eu am luat carnetu acum 2 luni si nu mi-a cerut nimic in legatura cu studiile deci poti da linistit daca stii sa scrii si sa citesti daca nu te descurci