| cei7pitici a întrebat:

Caut o parere avizata! Doresc sa imi fac o biblioteca mai speciala respectiv doresc o inchidere speciala si respectiv un control al umiditati si o temperatura constanta in interior m-ar interesa daca exista asa ceva si daca se poate realiza, mentionez ca imi foloseste o asemenea biblioteca pentru pastrarea si conservarea unor carti si manuscrise vechi care necesita conditi speciale! Multumesc mult daca ma poate ajuta cineva raman dator happy

Răspuns Câştigător
| 0rlando a răspuns:

Închiderea specializată chiar nu știu la ce se referă, dar cu temperatura constantă sunt o mulțime de soluții. Aparate de aer condiționat, centrale termice, toate au termostat și păstrează temperatura constantă, deci asta nu este o problemă.

4 răspunsuri:
| 0rlando a răspuns:

Bineînțeles că da. Găsești aici http://www.dezumidificator.com/ dezumidificatoare.

| cei7pitici explică (pentru 0rlando):

Multumesc! sa zicem ca am rezolvat problema cu dezumificatorul dar cum fac sa am o temperatura constanta in interiorul biblioteci si inchidere specializata... daca mai ai vreo idee iti multumesc din suflet happy

| 0rlando a răspuns (pentru cei7pitici):

Închiderea specializată chiar nu știu la ce se referă, dar cu temperatura constantă sunt o mulțime de soluții. Aparate de aer condiționat, centrale termice, toate au termostat și păstrează temperatura constantă, deci asta nu este o problemă.

| Deedeek a răspuns:

Nu ai nevoie si de un purificator pentru aer?big grin Pot eu sa te ajuthappy

| cei7pitici explică (pentru Deedeek):

Ba da imi recomanzi ceva? happy multumesc!