@pinky sa stii ca chiar merita sa aparam tara cu propria viata, cred ca nu ai fost niciodata plecata din tara sa vezi cum e sa fii afara din romania si ce greu e printre STRAINI, tias recomanda sa faci o vizita de vreo 3 luni in alta tara sa vezi si tu cum e si dupa o sa zici ca DA o sati aperi tara cu propia ta viata
Am vazut in 22 Decembrie 1989 cat de "patrioti" sunt romanii, Doamne fereste de un razboi si-apoi cine sa mai lupte...care armata... poate doar intr-adevar patriotii? Mai sunt in Romania? Am castiga razboiul doar daca s-ar intoarce "ale3xa" in tara.
Nu as muri pentru nimic in lume. Pentru nicio tara; de Romania nici nu se pune problema.
DA.Categoric, dar in cazul extrem in care si aia cu boase mari ar fi nevoiti sa mearga.
La cati oameni au murit pentru a ne fi noua bine, cred ca se merita. in schimb. apare vorba aia."tu si cu care armata?".dezavantaj: romanii sunt fricosi, si acum a armata nu mai e obligatorie. n-or sa stie unde sa fuga mai repede.
Pentru asta avem armata...instruita...sau asa se presupune. dar la o astfel de problema nu cred ca ar trebui sa ne gandim deoarece este cam greu.
Nu stiu daca merita, la ce oameni avem, daca te uiti pe un blog din 10 oameni 9 injura si iau la misto si se cred atotstiutori dar ei de fapt sunt 0. Oricum cred ca as intra in razboi pentru ca asa cum e ea, iubesc Romania si mai ales iubesc romanii simplii fara umor negru si care nu deranjeaza pe nimeni si isi slujesc tara. Felicitari pentru intrebare!
Da, as apara tara, dar cu o singura conditie: in linia intii sa fie "alesii" neamului.