Pai ai asa: enigma otiliei,alexandru lapusneanul,o scrisoare pierudta,iona,ion,moara cu noroc,ultima noaptea de dragoste intaia noapte de razboi,fantana dintre plopi,floare albastra,eu nu strivesc corola de minuni a lumii,in gradina ghetimanii,in dulcele stil clasic,la tiganci,povestea lui harap alb,testament,riga crypto si lapona enigel,titu maiorescu si junimea, dacia literarea, modernismul lovinescian.
astea le-am invatat eu anul asta pentru bac. apuca-te de pe acum daca vrei cu adev sa il iei pentru ca ai vazut bine ce ''praf'' a bacu de anul asta. dar daca inveti din timp si le inveti pe toate sigur treci :* spor la invatat:*
Eu am dat anul asta si uite ce am invatat : O scrisoare pierduta(I.L.caragiale),Enigma Otiliei(G. Calinescu), Ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi(Camil Petresc), Alexandru Lapusneanu,Ion, Iona (Marin Sorescu), Luceafarul(M. Einescu), Plumb(Bacovia), Testament(T.Arghezi),Eu nu strivesc corola de minuni a lumi,riga crypto si lapona enigel,Gatre Galacteia,Harap Alb,Moara cu noroc plus curentele literare Iluminizm, Umanism,Simbolizm, Traditionalizm, Modernism, Romantism si dacia literara.Multa bafta
PsyhoChild întreabă:
LuizaAndreeaLuiza întreabă: