| bianca5599 a întrebat:

Ce ar trebui sa fac daca mie nu imi place sa citesc desi am 3 carti de citit pentru.la scoala? dau fundita pentru. cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| TdsdfcelMaiStupid a răspuns:

Nimanui nu ii palce sa citeasca ( cred) dar daca prima data citesti fortat pe urma nu te poti opri, chiar asa e, incearca sa citesti fortat sigur vei termina cartea.
o sa gasesti lucruri interesante in orice carte
TEBUIE SA CITESTI FORTAT!

14 răspunsuri:
| IWillNotBeFalseInWhoIAmAsLongAsBreathe a răspuns:

Ia cititu ca pe o joaca nu ca pe o obligatiethinking mie imi place sa citesc atunci cand sunt suparata pentru ca cititu ma tine ocupata si distrasa de problemele mele. sau mai citesc inainte de culcare sa imi vina somnu big grin o sa iti placa atunci cand o sa gasesti genul de carti care ti se potivesc happy

| yomisam a răspuns:

Citesti rezumatul de pe net sau daca are, vizionezi filmul!

| Silviix3 a răspuns:

Buna!
Incearca sa citesti, ai sa vezi ca nu e chiar atat de rau. Poate chiar o sa-ti placa.
@Andrei: Scuze ca te dezamagesc, dar mie imi place sa citesc si pun pariu ca nu sunt singura.
Bye!

| BloodyDress a răspuns:

Daca ai de facut o povestire poti cauta rezumatul cartilor pe net unde gasesti totul scurt si la obiecthappy sau poti intreba pe cineva care a citit cartile despre ce e vorba in ele. funda?

| Klepto a răspuns:

O lasi naibii de educatie, te angajezi intr-un magazin de pe colt, acolo o sa muncesti pana cand magazinul o sa fie acaparat de catre un hypermarket.Credeam ca astia din generatia vitezei, fac totul rapid, dar se pare ca asta se aplica doar la unele activitati.
Is doar 3 carti... n-a murit nimeni din cititul cartilor.

| starmaker a răspuns:

Poate nici parintilor tai NU LE PLACE sa munceasca zilnic, dar totusi o fac. Te-ai gandit de ce? Poate pentru ca tu sa ai stomacul plin si conexiune la net si sa iti permiti sa faci mofturi.

| AnneMarri a răspuns:

Încearcă să citeşti numai puţin, şi ai să vezi că o să-ţi placă. happy
Să citeşti e mlt mai frumos decât să te uiţi la pc, tv, etc, etc. Fiindcă ţie de aceea nu-ţi place să citeşti: găseşti aceste lucruri mai „frumoase", însă nu este aşa!
Citeşte nişte cărţi (poveşti) care să-ţi placă, pune-te în pielea personajelor, simte... Dacă te gândeşti să citeşti repede câteva pagini şi apoi să te duci la tv sau pc, normal că n-o să simţi pcerea cititului. Când citeşti, încearcă să uiţi de tot şi toate, nu te gândi la nimic altceva înafară de ceea ce citeşti.
Nu uita, să citeşti este ceva minunat, şi trebuie făcut din plăcere, cu tragere de inimă, nu din obligaţie.
Dacă tot nu reuşeşti să găseşti plăcere în citit, atunci nu mai citi, fiindcă o să fie degeaba.
Sper să îţi dai seama (într-o zi, niciodată nu este prea târziu), ce minunat este să citeşti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu le citi nici eu nu prea le-am citit, citeste Sfantul Inchisorilor...cel mai penibil raspuns

| BiaaMikaleson a răspuns:

Nici mie nu prea imi place sa citesc.Si eu am 11 carti de citit dar nu am chef sa le citesc dar m-a oblicat mama si cand am inceput sa citesc nu m-am mai oprit.

| Lucrian a răspuns:

Ai 2 optiuni:
1. Le citesti... si gata.
2. Nu le citesti (adica faci ce am facut eu in scoala) si foarte posibil ca peste ani de zile sa vrei sa citesti niste carti de care chiar ai nevoie sau care iti vor face placere si o sa-ti para rau ca nu ti-a placut sa citesti si atunci vei citi mai greu decat multi oameni de varsta ta, vei pierde mult mai mult timp citind carti decat ai vrea.
Niciodata nu am crezut ca voi vrea sa citesc carti. Era ultimul lucru pe care l-as fi vrut pana... 2 ani dupa terminarea facultatii. Brusc lucrurile s-au schimbat happy

| Raluca7761 a răspuns:

Cel mai bine e sa citesti tu...dar daca nu citeste macar rezumatele de pe net.

| holeron a răspuns:

Dacă nu-ți place sa citești... pune pe cineva sa-ți citească. happy

| d33adhya88 a răspuns:

Pai daca nu ai chef sa citesti apat cauti un rezumat al carti(povesti)si il citesti ca sa stii despre ce este vorba daca nu poti mai mult
Oricum la scoale nu o sa te intrebe pas cu pas
Asta ar fi singura solutii.dat de citit tot tebuie sa citeti un pic

| bianca5599 explică:

Da,dar problema e ca nu gasesc rezumatul cartii singur pe lume sau cei trei muschetari sau copii capitanului grant