| GodIsLove a întrebat:

Ce as putea desena DOAR cu rosu-verde sau galben-violet? Nici macar cu creionul grafic. M-am gandit la mai multe, dar cam toate mai au o culoare in plus pe langa cele doua. big grin

Răspuns Câştigător
| iDangerous a răspuns:

Am avut şi eu tema asta prin a VII-a la desen. Sincer eu am ales violet şi galben şi am desenat nişte caractere pe care le-am colorat cu diferite nuanţe din cele două culori. Nu trebuie să desenezi ceva care chiar să aibă culoarea respectivă.

| GodIsLove explică (pentru iDangerous):

Asa ma gandeam si eu.Am vazut o data un desert si camile facute in culori reci si arata super. Ma gandeam sa fac unele lucruri si sa fac cu diferite nuante de galben si violet, dar in realitate sa nu aiba culoarea respectiva.

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cu roșu poti face flori, cu galben soare, cu verde iarba, cu galben m ai poti face frunzele toamnei.

| GodIsLove explică (pentru CristiDinBucuresti):

Deci,nu toate 4 culorile intr-un desen.Doar doua din ele.O pereche. Cu albastru-oranj am facut 3 portocale si un fond albastru.

| OoBunnyoO a răspuns:

Un apus de soare pe un camp cu flori galbene. happy Poti incerca diverse combinatii intre galben si violet, pentru a nu fi exact aceeasi culoare.

| BlueViP a răspuns:

Un papagal

| dream77777 a răspuns:

Incearca sa iti faci o "paleta" de culori folosind doar cele de care ai nevoie. amestecale! pune mai mult rosu, apoi mai putin, tot asa pana ce ajungi in celalalt capat si pui cel mai mult verde. iti vor iesi mai multe nuante de culori pe care le poti folosi. cu rosu si verde eu as desena un peisaj care sa evidentieze o campie si un cer rosu (de la apusul soarelui). iar cu galben-violet o vaza cu flori este o idee buna happy