Ambii, pentru ca amandoi au adus faima, glorie, cultura si renume patriei sale. fundita please? plz?
Fiecare dintre cei 2 au fost foarte buni in ceea ce au facut insa dc e sa aleg la-as alege pe Brancusi din simplu motiv ca sunt roaman si trebuie sa ne mandrim cu acesti oameni care ne-au facut tara cunoscuta
Amandoi sunt oameni-genii. Dar dupa parerea mea Leonardo da Vinci e mai presus de multi, nu numai de Brancusi. Sincer nici nu stiu cum sa vorbesc despre el. Chiar a fost un geniu. Gandeste-te ce greu e sa strambati anatomia, el a facut-o si cand te uiti la schitele lui la picturi, la cate a facut... + Codul lui da Vinci care a strabatut toata lumea si care incearca sa ilustreze un pic ideologia lui. Un om care a reusit sa pune cea mai importanta parte din istoria lumii sub semnul intrebarii, un singur om. Nu stiu ce pot sa mai spun, cand vorbesti despre el nu prea ai cuvinte sa cuprinzi tot ce a putut sa realizeze.
Leonardo davinci e clar mult mai buna decat brancusi pentru ca nu a fost numai pictor a fost si scluptor matematician filosof om de stiinta si multe altele si a inventat o gramada chestii si a fost mare maestru al Prioratului din Sion o organizatie secreta.si a ascun in tablourile sale cina cea de taina monalisa o gramada de indicii care se zice ca spun adevarul despre isus.