Ai o gama larga de carti, dar din punctul meu de vedere"" Print si cresetor"" e foarte educativa, iar "Pe drumuri de munte" e deosebita datorita figurilor de stil si imaginilor artistice surprinatoare. Una dintre aceste carti ar fi zic eu potrivite.
Ceva carti de gramatica, in care o sa vezi clar ca dupa punct se scrie cu litera mare si "fundita" se scrie "fundita" si misto se scrie misto. Bafta cu gramatica...
Acum depinde de preferinte... si eu am tot 12 am aceeasi senzatie ca tine. o vreme am citit povestile vraciului, mie mi-a placut si dp ce le-a terminat am facut o pauza lunga...
Eu am citit secretul vraciului, copii lampii fermecate mai sunt, dar astea sa stii ca nu-s plictisitoare sunt un pic fantasy.vrajitori...magie :X
Domnisoara christina, de Eliade.
O gasesti aici
http://www.scribd.com/doc/2563718/Mircea-Eliade-Domnisoara-Christina
Cei trei muschetari (1, 2) de Alexandre Dumas
Capitanul Haterras de Jules Verne
Seria Harry Potter
Legendele Olimpului(Zei, Eroi)
Le-am citit la 11-12 ani si mi-au placut mult.
Sper ca te-am ajutat
-insula misterioasa de jules verne
-carte junglei
-aventurile lui hackleberry finn
-aventurile lui tom sawyer
-singur pe lume
-piciul
-pacala si ispravile lui
Pai Colt Alb de Jack London varul meu are tot 12 ani si nu se mai satura de ea am citit-o si eu si pentru baieti e chiar misto...Scucces la citit
Julse venre. dup parerea mea... e mai ocmplicat pentur varsta ta.conteaza fiarte mult personalitatea mie de ex mi-a placut la nebunie povestea fara sfarsit a lui michale nde m-am indragostit de ea
e combinatie dintre toate si copilul citeste o carte si intrra in ea e suer incitatnt daca iti place s-imi dai mesaj
-ciresarii-c.chirita
-la medeleni-i. teodoreanu
-colt alb-j. london
-marile sperante-ch. dikens
-cinci saptamani in balon
-doi ani de vacanta
-unde fugim de acasa-marin sorescu
-mizerabilii-v.hugo
-cuore inima de copil
-mara-slavici
-ion
-moara cu noroc
-nunta in cer
-morometii-m.preda
-toate panzele sus
sper ca am ajutat. funda?
Salut copilas(fara suparare la alintaturi pls)interesanta e ingeri rebeli de pavel corut dar mai sunt :jules vernes tot, ciuleandra de liviu rebreanu, baltagul si altele.stiu ca deja ai dat raspuns castigator dar incearca-le si pe astea sper sa-ti placa
malina_9825 întreabă:
MihaiAndronic întreabă: