Jules Verne - O Calatorie Spre Centrul Pamantului, sunt genul care sunt curios, nu imi place sa traiesc ca intr-o cusca, imi place sa cunosc, sa explorez, sa stiu detalii atat de planeta noastra cat si de altele.
Citit^__^. Foarte faina. Deshi prefer 20 000 de leghe sub mari
Sau Veronica se hotaraste sa moara, de Coelho, pentru ca mi-a dat o idee destul de buna in caz ca o sa vreau sa ma sinucid vreodata!
Veronica se hotaraste sa moara mi-a placut mult.
Am inceput cartea acum un secol, o voi relua. Mersi de recomandare.
Ana Karenina, Razboi si Pace - ambele de Tolstoy
Daca vrei si un alt tip, nu romane, iti recomand cartile lui Scott Peck: Psihologia Minciunii, Drumul catre tine insuti, Drumul catre tine insuti si mai departe.
Terapia prin ras - Lenny Ravich (O abordare diferita a vietii, sa privim partea amuzanta)
Si altele.
Drumul catre tine insuti - bifat. In rest, nu am mai incercat Peck. Razboi si pace parca am citit-o. Terapia prin ras, niet.
Middlemarch de George Eliot
In cautarea timpului pierdut de Marcel Proust
Crima si pedeapsa - Dostoievski
Aleph de Coelho
Maitreyi de Eliade
Conjuratia imbecililor - John Kennedy Toole
Notat. ^___^
Singur pe lume
Lorelei - sunt faine
eu acum citesc Frankenstein, dar am citit doar 10 pagini nu stiu daca este faina
Daca iti va placea Frankenstein, incearca si Edgar Allan Poe - Caderea casei Usher.
Tu ai citit Frankenstein?
Pe cuvant ca nu tin minte. Parca citisem ceva de Shelley... Dar nu sunt foarte sigura. Batranetea e de vina. Oricum, stiu povestea.
Si cum ti se pare?
E o idee tare interesanta. Si mie imi place si stilul in care se scria atunci. Din cate tin minte, sunt mai multe teme acolo. E o carte foarte buna, cel putin din punctul meu de vedere.
Mersi :*
Micul Print de Antoine Exupery, de ce? Pentru ca e o carte conceputa pentru ''copii'', adica e pe intelesul lor dar de fapt mesajul ce reiese din acea carte este una pentru ''oameni mari''. O carte foarte buna, interesanta, si pot spune ca sunt trista ca am citit-o prea repede, esentialul cartii este ca oamenii mari nu stiu sa aprecieze lucrurile marunte.Nu iti zic mai multe doar ca iti recomand sa o citesti >
Mersi de recomandare^__^. Am mai avut o tentativa acum muuuulti ani, dar imi parea foarte trista cartea. Cu prima ocazie ajung la biblioteca.
Ma bucur
Alchimistul de acelasi autor e diferita si foarte buna
Citit ^___^
Minunat,sincer.Atunci,Aivanhov? Steiner?
Din pacate, niciunul mentionat.
Cauta Rudolf Steiner si vei gasi, online, toate cartile sale. La Aivanhov, pe Scribd
Multumesc frumos. ^___^
Citeste cantec de gheata si foc de george rr martin mie mi-a placut enorm-si deja citisem iainte pe Tolkien cu toate cartile lui despre Pamantul de Mijloc, dar seria este uriasa, doar primul volul Urzeala Tronurilor are 996 de pagini, in timp ce al 3 Iuresul Sabiilor are 1467 de pagini parca e uriasa si totusi ti se pare prea scurta are un ritm alert, adica nu tine povestea de un personaj ci de mai multe din perspectiva caruia se povesteste, incepe seria nu o sa regreti
Pfff, mi-ai dat tema de vacanta. ) Si tare ma tem ca-mi las acolo toata alocatia... Mersi frumos ca ti-ai rapit din timp sa imi raspunzi. :* ^___^
Pai mai am una Epopeea dragostei, 446 de pagini care te vor incanta cu siguranta
Codul lui Da'Vinci, pentru ca e interesanta si o sa fie lucruri care chiar o sa te surprinda, de pilda povestea "numarului de aur". Mai multe detalii nu iti dau, citeste cartea!
Am citit-o. Pana la jumatate e epica... apoi ceva s-a rupt. Prefer, tot pe aceeasi idee - "Cina cea de taina", cartea "Cina secreta". E scrisa de Javier Sierra. Pentru mine, a fost o carte deschizatoare de noi orizonturi.
La fel si pentru mine
Acum sunt in desfasurare, multumesc. ^__^
Nu sunt putin...siropoase? Nu le-am citit, de asta intreb. Ai putea sa le compari cu alta carte/alte carti?
Se numea Sarah.E o carte minunata, cu 2 povesti in paralel una in trecut, alta in prezent.E drama unei copile de doar 10 ani, drama ce incepe odata cu fenomenul vel d'hiv petrecut in Franta unde mii de evrei au fost omorati.Am vazut si filmul si este genial. Sper sa faci rost de carte.Bafta
LisaJulie întreabă: