| scrisoarededragoste a întrebat:

Ce carte aţi recomanda? Justificaţi-vă răspunsul!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

"Puterea extraordinară a subconştientului tău" de Joseph Murphy.
...prea se leagă de avaratul tău.

| scrisoarededragoste explică (pentru NOname):

Hmm foarte interesant. Mi-ai stârnit curiozitatea; sper să o găsesc, că de citit sigur o voi citi.

Mulţumesc mult.

24 răspunsuri:
| camy417 a răspuns:

As recomanda cartile de Mihail Drumes deaorece, comparativ cu multi alti scriitori somani, nu are un stil greoi de a scrie. poti citi foarte usor cartile lui. ceea ce imi place la el e ca in final te face sa priveste cu totul alti ochi intamplarile prezentate la inceput.

| scrisoarededragoste explică (pentru camy417):

Mai întâi de toate editează-ţi corect răspunsul te rog. Ai ceva greşeli.

Mulţumesc de recomandare, dar problema e că vreau cărţi serioase nu "jucărioare."

| alinutaalinuta1999 a răspuns (pentru scrisoarededragoste):

Avem imaginatie stai linistita fara cari ar fi mai bine! da stiu dc sp asta k tu esti de aia obligata de parinti sa citesti =]]] un rahat e cititu lol

| scrisoarededragoste explică (pentru alinutaalinuta1999):

Nu,nu sunt obligată de nimeni să citesc. Am trecut de capitolul vieţii când părinţii trebuiau să mă împingă de la spate "fă aia, fă aia", dar uite că citesc din plăcere şi nu din obligaţie.

De ce cititul e considerat o "povară"?!

P.S. Dacă ai da pe la ore anul acesta ai învăţa să scrii clar şi corect! Multă baftă.

| SoreMihalacheSorina a răspuns:

Momente si schite si David Coppierfield si cartic u bancuri sunt faine. si alibaba si cei 40 de hoti si Povesti de Frati Grimm, si Palatul de clestar

| scrisoarededragoste explică (pentru SoreMihalacheSorina):

Mulţumesc,dar majoritatea le-am citit.

| SoreMihalacheSorina a răspuns (pentru scrisoarededragoste):

1.Momente si schite
2.Hanul Ancutei
3.Alibaba si cei 40 de hoti
4. Povesti de Fratii Grimm
5. David Copperfield
6. Bătrânul şi marea, Walter Scott
Ivanhoe, Mark Twain
Aventurile lui Tom Sawyer, Karl May
Testamentul incaşului, Stanislaw Lem
Ciberniada, Herbert Wells
Omul invizibil, Victor Hugo
Mizerabilii, Emile Zola
Povestiri pentru Ninon, Arthur Conan Doyle
O lume dispărută ..Succes!(unele sunt aceleasi)Dar uita-te si vezi care nu ti le-am dat

| InViataReala a răspuns:

Iti recomand Casa mea bantuitalaughing

| scrisoarededragoste explică (pentru InViataReala):

Nu mulţumesc! Ha, ha, ha...

| InViataReala a răspuns (pentru scrisoarededragoste):

Alta intrebare mai stupida de atat nu puteai sa pui? Cel putin am zis ceva! Sa zici mersi si de asta!laughing

| scrisoarededragoste explică (pentru InViataReala):

Preferam tăcerea din partea ta. Nu eşti în măsură să răspunzi, nu o faci! Cine te-a obligat? Te-am tras eu de mânecă? Nu prea cred.

P.s si eu asta se numeste scris de gasca ramai cam in urma =]]] k na oricum cititul ramane o povarawinking

M-am lămurit cu tine, totul e o povară. Mă întrebam dacă şi să bagi în gură mâncare e o povară?!

Tie iti e povara tongue

| NbhdDaughter a răspuns:

Pai Jurnalele Vampirilor, sau...Printre Portocali :d. De ce? Pentru ca pur si simplu nu te plictisesti citindu-le si au povesti interesante si in plus le gasesti cam peste tot.

| alinutaalinuta1999 a răspuns:

Niciuna cel mai bine asa. Iti omori timpul cu o carte in loc sa petrecii =]]

Dacă toţi ar petrece şi ar abandona arta cititului s-ar alege praful de tot ceea ce este mai frumos (visele, amintirile, gândurile, şoaptele...)

| Simona_Jenifer_1993 a răspuns:

Eu iti recomand Casa noptii eu am citit prmele 6 volume sunt cam 8 cred dar sunt foarte interesante dac te pasioneasa cartilr cu vampiri Casa noptii bate twiligh si jurnalele vampirilor(scuze daca am scris cu multe greseli)

| Adele22 a răspuns:

Depinde ce carti iti plac.

| scrisoarededragoste explică (pentru Adele22):

Nu contează acest aspect. Eu vreau cât mai multe păreri şi justificări cât mai convingătoare.

| sweetsabrina a răspuns:

Mie personal imi plac cartile agathei christie pentru ca pana la sfarsit te tin in suspans, iar sfarsitul...e minunat de fiecare data big grin

| cecil59 a răspuns:

Razboi si pace de lev tolstoismug

| scrisoarededragoste explică (pentru cecil59):

Justifică-ţi răspunsul te rog.

Întrebări similare