Hai, mai Katy, ce naiba?
V-a influentat/v-a schimbat.
De schimbat nu cred ca se pune problema, dar imi place un autor fantastic. E vorba de Pascal Bruckner.
Eu zic sa te apuci de citit cat mai repede, nu mi-o lua in nume de rau, dar poluam aceasta categorie aiurea.
Sa nu razi... Fratii Jderi de Mihail Sadoveanu, de la aceasta carte iubesc orice se numeste in lecturi, filme si viata... aventura.
Pai nu stiu cred ca Heidi fetita muntilor..si Alice in tara minunilor..(ador cartea Heidi.^^) in fine.
Nu pot spune ca mi-a schimbat`o drastic,dar a facut mici modificari pozitive in comportamentul meu si pot spune ca, astfel, a facut schimbari in viata mea
cartea este scrisa de Dale Carnegia si se numeste Arta de a reusi in viata
ti`o recomand cu draga inima
''Cuptoarele lui Hitler'' de Olga Lengyel, am citit-o când aveam 13 ani şi m-a marcat pentru totdeauna. Şi, altă carte care m-a influenţat, cică a fost ''Quo Vadis''.
Mie mi-a schimbat viata cartea cu titlul "cele mai importante 6 decizii pe care trebuie sa le iei in viata" desi titlul e lung cartea e foarte foarte buna deci daca vrei sa o ai dut-e la biblioteca si cauta la psihologie cartea spusa de mine deci citeste-o please e foarte foarte buna...iti schimba viata si te face sa fii alt om! Pe mine cel putin m-a schimbat si inca in bine!
Maitreyi de Mircea Eliade.
A fost printre primele carti citite de mine si am ramas placut impresionata dupa ce am terminat-o.ador cartile scrise de el, au ceva special
Dmonik ce naiba, stiu sa scriu stai linistit/a. am pus intrebarea aceasta tocmai pentru ca imi place sa citesc mult...
Paine2222 întreabă:
MihaiAndronic întreabă: