O carte care chiar mi-a placut si mi-a atras atentia este The lost symbol-Dan Brown.
`Coliba uchiului Tom` de Henriette Beecher Stowe. Mi-a placut enorm de mult. E o carte super. Daca nu ai citit-o ti-o recomand tie si la toata lumea care nu a citit-o pentru ca e o carte ff buna!
Sincer? Am o gramada! Chiar o gramada. Uita-te pe profilul meu de teacup.ro ( http://www. teacup.ro/pg/profile/%EF%BB%89%E2%88%9A%D9%A5%EF%BA%8E ) si o sa gasesti acolo lista cartilor citite de mine si un articol "Citate din carti" tot pe profilul meu. alea sunt cartile pe care le-as citi de mai multe ori. Majoritatea sunt de dragoste. :) si inca mai am de adaugat. Daca te intereseaza sa-ti zic numele mai multor carti, pff... apeleaza la mine :)). chiar am destule de enumerat.
De veghe in lanul de secara de J. D. Salinger... De-as mai fi si adolescent sa am trairile alea. uf.
Se intampla chiar sa am permanent pe un colt al mesei de lucru o carte din care citesc, inainte sau dupa toate treburile zilei, cate un pasaj.Este vorba despre cartea "Scrisori catre Luciliu" scrisa de Seneca. Ea a avut, are si va avea mereu o anume importanta in viata mea.