blonda_suprema
| blonda_suprema a întrebat:

Ce carti ale autoarei Philippa Gregory se gasesc in librariile noastre si la ce editura? Inafara de Surorile Boleyn. Apropo de Surorile Boleyn, de unde as putea sau cum as putea procura filmul? Daca ma puneti sa-l trag de pe net, va anunt ca nu ma pricep.

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Pe cat mi-am dat seama doar Surorile Boylen. Daca stii engleza ai mai jos o adresa de unde le poti procura
http://www.amazon.co.uk/......88-0558369 ie=UTF8&pf=book

3 răspunsuri:
blonda_suprema
| blonda_suprema explică:

Rroxi, mersi mult, stiu acest sait, vroiam sa stiu daca mai exista vreun roman al autoarei tradus si existent la noi in librarii. Se pare ca nu. Imi pare rau ca nu se gaseste mai mult decat de un singur roman al acestei scriitoare. Dar de film sau "Ana celor 1000 de zile"stie careva cum as putea intra in posesie? Stiu ca s-a si difuzat la o televiziune in trecut dar nu stiu la care.

blonda_suprema
| blonda_suprema explică:

Carla daca mai intri aici iti raspund aici ca nu pot trimite mesaje private. E blocat la mine si nu stiu de ce. Da, e vorba de acel film si ti-as multumi daca mi l-ai trimite dar cum fac sa-ti trimit adresa ca aici nu mi-as lasa-o?

carla
| carla a răspuns:

Hmmmmm
Uite facem asa...iti trim eu pe msg privat Id-ul meu de mess, si imi dai tu add.