| Chronicles a întrebat:

Ce cărţi aţi citit până acum? Care vi s-au părut cele mai bune şi care mi le recomandaţi? Nu contează de ce gen e.

12 răspunsuri:
| Tazzer a răspuns:

Incearca "Vremea impostorilor" sau "Sa fugi!" sau "Mizerabilii" ultima carte pe care am citit-o se numeste "Personalitatea Alfa" scrisa de Pera Novacovici happy

| cosminaelena99 a răspuns:

The vampire diares, Umbra minotaurului, Academia vampirilor, The secret circle (sunt fanteziste)ti le recomand cu increderewinking

| noneeeee a răspuns:

Recomand rezumate de pe google si mai degraba sa te uti la filme.Bafta

| jakecrazy a răspuns:

Deci unele sunt ma rog mai de gradinita dar ma rog Singur pe lume Robinson crusoe Colt alb Momente si schite si etc

| Missmoffet a răspuns:

Requiem pentru un vis; Tacerea mieilor; Trebuie sa vorbim despre Kevin. Uneori biografiile starurilor sunt interesante.

| MadRaven a răspuns:

Nu pot sa scriu aici toate cartile pe care le-am citit, dar am sa iti spun care sunt cele mai bune:
1.harry potter
2.Pe aripile vantului
3.Doua adevaruri si o minciuna
4.Casa Noptii
5.Alchimistul
Cam astea ar fi cele mai bune, daca mai ai nevoie de sugestii nu ezita sa-mi dai un mesaj.
Numai bine!

| Raduuuuu a răspuns:

Incearca si Codul lui DaVinci, sigur nu o lasi pana la sfarsit!

| dbcovrigeldb a răspuns:

''Padurea spinzuratilor'' de L.Rebreanu happy

| sickoffallthings a răspuns:

1.Portocala mecanica-Anthony Burgess
2.Scrisoare de dragoste-Mihail Drumes
3. Pielea-Curzio Malaparte
4.Inger si demon-Dan Brown
5.La rascruce de vanturi-Emily Bronte
6.Romanul adolescentului miop-Mircea Eliade
7.Te voi revedea+continuarea:Si daca e adevarat...-Marc Levy (astea 2 carti sunt de consum).
8. Lorelei-Ionel Teodoreanu
9. Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi-Camil Petrescu
10.Concert din muzica de bach-Hortensia Papadat-Bengescu.
(cartile nu sunt in ordinea preferintelor mele, le-am pus asa cum mi-au venit in minte)

| seriosule a răspuns:

Am citit cateva carti la viata mea (15-20) si am 13 ani, pai mi-a placut cartea "Uragan asupra Europei"(poti citi sfarsitul si poti vedea daca ti place) sau "Mara", "Ion", "Prima noapte de dragoste si ultima de razboi"

| Tyysonn a răspuns:

Patul lui procust - Camil Petrescu

| TheAce a răspuns:

E mai simplu sa-ti recomand o pleiada de autori: James Frey, Bret Easton Ellis, Colin Forbes, William Faulkner, Mark Levy etc