Am citit ultima data o carte cu niste curiozitati stiintifice, astronomice, religioase, planetare etc.Imi plac cartile interesante.
Procesul de Kafka, Idiotul vol. I- Dostoievski, Monstri invizibili, Rant si Pygmy de Chuck Palahniuk, Coraline de Neil Gaiman, Charlie si fabrica de ciocolata si Matilda de Roald Dahl, Ecstasy de Ryu Murakami, Daca ti-a placut scoala, munca o sa-ti placa si mai mult de Irvine Welsh, Lolita de Vladimir Nabokov, In necunostinta de cauza de Amelie Nothomb, Supermenajera de Sphie Kinsella, Sunt aiurita si se ia de Caprice Crane, Tales of Beedle the Bard de J. K. Rowling, Omul de nicaieri de Aleksandar Hemon
Razboi si Pace - Lev Tolstoi
Peripetiile soldatului Svejk - Jaroslav Hasek
De veghe in lanul de secara - J.D.Salinger
Anna Karenina - Lev Tolstoi
Marele Gatsby - F.S.Fitzgerald
Eu am citit:
1. Orasul bantuit volumul 1 de Stephen King
2. Orasul bantuit volumul 2 de Stephen King
3.Proza de Barbu Stefanescu Delavrancea
4.Shining de Stephen King
5.Cronicile Wardstone scrise de Joseph Delaney(nu mai stiu care volume)
6.Eragon de Christopher Paolini
Cam atat. Iar maine ma duc din nou la biblioteca
Acum realizez ca am citit prea putin.
Bye!
Marile sperante-Charles Dickins
V Hugo-Mizerabilii
stefan marian-pasaport pentru moarte
Am citit a 5-a carte din SERIA" SEPTIMUS HEAP"."Sirena"... O groaza de carti plictisitoare si poezii pentru scoala printre care si Amintiri din copilarie (PS: nu am terminat-o ), si inca o carte pe care am inceput-o. se numeste Mica enciclopedie de cultura generala.
Viata ca un paradis (sau ceva de genul)... oricum nu ti-o recomand
Viata unui barbat necunoscut de Andrei Makine (carte bunicica, mai ales daca te intereseaza razboaiele)
Anne de la Green Glabes (o carte foarte simaptica, dulce)
Prima zi de Marc Levy (chiar ti-o recoamnd, are cam de toate ca sa te multumeasca)
"Zodia îndrăgostiţilor" – Giulia Carcasi (usoara asa de adolescenti
casatorie de amatori de anne tyler
--------------------------------------------------
si amde gand sa termin: de dragul unei aventuri si cazul magheru de drumes.
Uai mereu mi-am dorti adica vara asta sa citesc de veghe in lanul de secara am azuit ca e suuuper:X
pai am citit personalitate plus, motive pentru a zambi, panza de paianejn, adolescenta.
nu mai stiu.
vreau sa pot sa citesc de veghe in lanul de secara pana incepem:d
M5w a răspuns:
Suflete moarte -Gogol
heii:*
spune`mi si mie mai multe despre cartea asta
fuuundita:-b
DaciaRomania întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Duduc întreabă: