Horror - Cărţile lui Stephen King
Dragoste - Nora Roberts
Sau Emily Bronte - La răscruce de vânturi
The notebook - Nicholas Sparks
Pasiune-Laurret Kate
Damnare-Laurret Kate
Blestemul lupilor-Andreea Cremer
Umbra noptii-Andreea Cremer
Hex Hall-Rachell Hawkins
Misterul crucii egiptene
Frankenstein
Dracula
Colectionarul
Portretul lui Dorian Grey
Bruta
Lolita
Cronicile lumii pamantene
De dragoste si aventuri este cartea "Regina sudului". Este despre o fata care s-a indragostit de un politist sub acoperire (antidrog), iar dupa moartea sa ea s-a schimbat total.Cartile violente cele mai palpitante sunt cele ale Agathei Christie cum ar fi "Cadavrul din biblioteca".Ti le recomant pe acestea pentru ca eu le-am citit si am fost foarte incantata de ele.
P.S. Dupa cartea "Regina sudului" s-a facut si o telenovela cu acelasi nume.A fost difuzata de curand pe AcasaTV.
Dragoste
Pasiune-Laurret Kate
Damnare-Laurret Kate
Ratacire-Laurret Kate
Tacere-Becca Fitzpatrick
Ingerul noptii-Becca Fitzpatrick
Crescendo-Becca Fitzapatrick
Legaminte-Ally Condie
Blestemul lupilor-Andreea Cremer
Umbra noptii-Andreea Cremer
Fantasy, vampiri,ingeri
Toate cartile Casa Noptii(Semnul,Tradarea,Aleasa, Infruntarea, Obsesia, Tentatia, Focul)
Angelologia-Danielle Trussoni
Hex Hall-Rachell Hawkins
Si mai incearca ceva de H.P. Lovecraft
are niste carti destul de bune fantasy horror.
Lectura placuta.
Adela,Scrisoarea de dragoste,Misterele Parisului,Invitatie la vals,Maidanul cu dragoste, Maitreyi, Romanul adolescentului miop, Cartea Mironei, Rock&Depeche.Mai am si altele.
Uite niste carti: Anna Karenina – Lev Tolstoi,. La rascruce de vanturi – Emily Bronte
Poti citi Scrisoare de dragoste de Mihail Drumes.Este o caret geniala de dragoste.Si mai e o carte scrisa tot de Mihail Drumes Invitatia la vals.Ambele sunt absolut geniale.Ti le recomand!
LisaJulie întreabă: