| MM a întrebat:

Ce carti din categoriile Cunoastere & Autoeducare, Motivational, Sociologie & Psihologie, Dezvoltare Personala, ati citit si v-au ajutat? Adica care v-au schimbat modul de a gandi, de a percepe viata altfel, oamenii, care v-au convins sa puneti in aplicare sfaturile citite? ( Ma refer la genul de carti: 'Cum sa comunici cu oricine'; 'Marte si Venus la locul de munca'; 'Ghidul parintilor'; 'Intimitatea, Increderea in sine si in celalalt '). Dati exemple de carti, va rog.Sa le citesc si eu tongue

7 răspunsuri:
| arysa a răspuns:

Cateva carti pe care le-am citit si m-au ajutat foarte mult sunt:
Limbajul corpului-Claudia Schafer
Timiditatea-Dianne Doubtfire
Secretele succesului-Dale Carnegie
Pune-ti gandurile in ordine-Donna Smallin

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Am citit cateva carti de psiholoie practica si da, m-au ajutat si ma ajuta in continuare. In viata de zi cu zi, la scoala, in relatiile cu mama, prieteni, ori in cele intime.
Spor la citit!

| NuConteazăCine a răspuns:

"Arta de a avea intotdeauna dreptate" :X (mie mi-a placut.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am citit "Secretul" de Rhonda Byrne si m-a ajutat ft mult, mi-a redat increderea in mine, am devenit mult mai optimista, in concluzie, am invatat cum sa fiu fericita.Cartea o poti descarca si de pe net. Spor la citit!

| kjbh13 a răspuns:

Un alt factor decit cartea au fost campusul cu 5 ani de trai in el...ma ajutat sa inteleg multe

| crysstyna07 a răspuns:

Eu am gasit aici o lista mica, dar cred ca sunt bune. Le voi citi vara asta http://lifelessonsbox.blogspot.ro/......-vara.html

| adeline_3977 a răspuns:

"Eficienta in 7 trepte" de Stephen R.Covey,o carte extrem de interesanta si "eficienta", o sa te ajute sa poti sa iti schimbi modul de a vedea lumea.