Citeste carti care sa te amuze.Ciresarii de Constantin Chirita e foarte draguta, o sa te faca sa razi.Sau incearca cartile de aventuri, sa te tina ocupa cu peripetiile eroului/eroilor. Din aceasta categorie cu siguranta Dumas e cel mai potrivit Cea mai buna metoda de a uita de griji si de depresie este sa razi, lasa cartile filozofice si psihologice, mai mult iti prinzi urechile in aceasta stare Succes si spor la citit:*
Ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi...de Camil Petresculectura placuta!:*
Pentru inceput ti-as recomanda seria twlight, toate cartile este o poveste foarte interesanta si te scapa te stres, eu am reusit, le poti gasi pe toate si online pe www.cartiaz.ro si suntgratis doar ca sunt in limba engleza dar sunt foarte bune.
Sunt foarte multe carti bune, cred ca va fi cam lunguta lista
-invitatie la dans-mihail drumes
-scrisoare de dragoste-drumes
-obiecte ascutite(nu mai stiu cum o cheama pe scriitoare)
-ultimul templier - raymond khoury
-dragoste in vremea holerei-garcia marquez
-despre dragoste si alti demoni - garcia m.
-domnisoara christina-eliade
-mizerabilii-hugo(cam lung romanul)
gargantua-rabelais
si cam atat, deocamdata nu-mi mai amintesc
Bancuri
dar daca depresia e mai grava si mai veche citeste o carte de vizita a unui psiholog
nu fac baza
Sal uite o carte care ma ajutat pe mine
sansa e de partea ta: autor erica guilane-nachez
Ia si citeste o carte de matematica. Iti garantez ca o sa te apuce durerile de cap si o sa uiti de problemele personale!
O carte care te face sa scapi de depresie esti "Invaluiti de iubire" ii de folos ...incearca si vezi
anonim_4396 întreabă:
Emamuresan întreabă: