-Doamne, schimba-mi atitudinea pana nu e prea tarziu-James MacDonald
-Lupta fiecarei fete-Josh McDowell
-Eu, femeia(revelatii despre tainele sufletului feminin)-John& Stasi Eldredge
O carte foarte antrenanta la lectura este 'Barbati care urasc femeile'-de Stieg Larsson.Despre aceasta carte Pascal Bruckner spunea ca este:"... unul dintre rarele romane politiste care m-au facut sa ma trezesc in miezul noptii pentru a continua lectura."
P. s. i love you - cecelia ahern
prietenul nevazut - cecelia ahern
suflete pereche - cecelia ahern
leandrul alb - janet fitch
poveste de iubire - regis jauffret
sunt aiurita si se ia- caprice crane
Recomand Irvin D. Yalom - Minciuni pe canapea.
Nu am citit-o însă e prima pe care o iau la mână când am timp. Se anunţă a fi bestială precum au fost toate cărţile lui Irvin. Cartea e nouă, a fost publicată în Ro. la începutul lunii, dacă nu mă înşel. În rest zi şi tu ce cărţi ţi-au plăcut să-ţi putem sugera chestii asemănătoare!
Sugestii exista. ne-ar ajuta intai sa stim cam ce preferinte ai tu si eventual ce varsta ai
andrei makine - femeia care astepta; testamentul fracez(nu am citit-o inca, dar urmeaza)
jose saramago - eseu despre orbire
acum citesc fumiko enchi - mastile
Shogun(James klavell)
Winetou(karl May)
Ultimul mohican(F.Cooper)
Tai Pan(James Clavell)
Scriitori:Sandra braun, Jules Verne, Alexandre Dumas,
Recent am citit 1984 de george orwell, insula din ziua de ieri si pendulul lui foucault de umberto eco. profunde toate trei
Incearcă să citeşti cărţile lui Mircea Eliade. Îţi recomand Domnişoara Christina, Huliganii, Izabel şi apele diavolului, Maitrey şi alte asemenea.
Mie mi-a plăcut foarte mult Casa Spiritelor a lui Isabel Allende. E foarte bună!
Daca chiar vrei o carte buna, sincer iti recomand sa citesti Răscumpărată prin iubire de Francine Riverse
nu sunt o fana a cititului dar cartea asta am stat treaza nopți ca sa o citesc, sincer chiar merita citita! nu cred ca ai sa o gasesti pe la biblioteci, dar incearca totusi,
ti'as spune despre ce e vorba in carte dar crede-ma e mult mai bine daca incepi sa o citești fără sa ai vreo idee despre ce e vorba, suspansu e mai mare
Cornelia19 întreabă: