Vampire diaries(5 volume). Vraciul ( Josep Delaney)(7Volume).Pongwiffy (4 Volume), Tot ce tine te Roald Dahl ( Uriasul cel bun si prietenos, Matilda, Vrajitoarele, James si piersica uriasa), Micul Vanpir ( 8-9 Volume ), Tom inima curata de Ian Beck, Codul lui Da Vinci ( daca te intereseaza arta sau asa ceva, enigme, mistere :E destul de grea: )Marry Poppins ( 6 Volume, cred ) Si mai sunt multe, dar pentru inceput citestele pe acestea ...Sunt foarte interesante si frumaose, mult Succes!
La varsta ta eu am citit "Micul Print" de Antoine de Saint Exuperi (autor francez). E o carte buna, pe mine nu ma plictisit.
Si,ca sa ma fac inteleasa nu dor ma plictisec cartile de aceasta varsta,dar mare parte le-am citit deja(Ciresarii, Pe aripile vantului, Cei trei muschetari ETC.)
Harry Potter: 8 volume.
Ultima e scenariul unei piese de teatru care a avut și premiera.
Elevul Dima dintr-a 7a --de Mihai Drumes
Romanul adolescentului miop -- de Mircea Eliade
Cismigiu si comp. -- Grigore Bajenaru
Panza de paianjen -- Cella Serghi
Cartea Mironei -- Cella Serghi
Accidentul-- Mihail Sebastian
Orasul cu salcami-- Mihail Sebastian
Mandrie si prejudecata-- Jane Austen
Morometii- Marin Preda
Ion- Liviu Rebreanu
Toate panzele sus- Radu Tudoran
Scrisoare de dragoste- Mihail Drumes
Eu le-am citit pe toate si ti le recomand cu placere
Fundita?
Tu crezi ca de varsta ta sunt "mica sirena" si mai stiu eu ce? De vasta ta sunt ...deja romane sau carti mai lungi. La varsta ta (eu fiind o fana a cartilor) am citit Ciresarii (cele 5 volume) Pe aripile vantului( am citit-o de vreo 3 ori si ti-o recomand, ai ce invata din ea) ...si daca chiar crezi ca te descurci, poti citi Jules Verne, dar nu cred ca o sa itelegi prea multe Pa-pa!
Jules verne( iti spun ca am citit destul cat sa imi dau seama ca trebuie sa intelegi cartile deci ai grija), la rasarit de eden, departe de lumea dezlantuita, jane eyre, om bogat om sarac, sau daca vrei ceva mai hard poti incerca dracula
Buna,eu am 13 ani iar acum citesc Ciresarii-Constantin Chiriță si pot sa spun ca toate cele 5 volume sunt extraordinare(sunt la ultimul vol).Ti.as mai recomanda tot, din bibliografia scoalara, seria de Mihail Drumes-Scrisoare de dragoste, Elevul Dima dintr.a șaptea si Invitația la vals si cam tot ce tine de literatură română contemporană.Dar dacă vrei, am citit de curând Hotul de cărți de Markus Zusak.Este o carte cât e cât grea, dar cred că te descurci, sau dacă vrei o autoare română modernă, irina binder-fluturi vol 1, 2+vol 3 publicat de curând. Sper ca te.am ajutat
Fortareata digitala(Dan Brown), Coraline-Mss. Peregrine-Tabara(editura arthur)
Hei Gabica, ce-ar fi să încerci seria Percy Jackson și Olimpienii de Rick Riordan sau Cronicile familiei Kane de același autor.
Dar dacă ai citit asta deja încearcă Flori pentru Algernon de Danoel Keyes(MAERITĂ),
NuConteaza_3642 întreabă:
obiwankenobi întreabă:
Duduc întreabă: