Ce sa creada, tot romani sunt si moldovenii, doar ca au avut o soarta mai grea pana acum.
Si din pacate tu faci parte din marea majoritatea a sclavilor americosilor. In Rusia, macar se duc oamenii si construiesc astazi Moscova, fac bani, si isi ajuta familiile de aici. Da voi? A-ti uitat cine v-a ajutat cu acapatarea independentei Romaniei? Cine s-a luptat linga voi, impotriva turcilor? De nu erau ei, voi acum era sa cintati balalaice turcesti, pe linga un bloc.
Asa ca ibala in ghips, ромын кончиный
Se pare Grand ti-o gruzirtpre tare si ei inceput sa ne faci in tot felul, cine ma acum e scalvul rusilor? tara noastra e doar prietena cu Rusia, si cred ca ar fi mai bine sa fim de partea rusilor de cat cu o tara unde se afla un
tigano-turc ca tine, si in comparatie cu tine eu nu matiresc un popor, mai bine du-te si spala-ti creierul ca e gruzit strasnic, vezi sa nu ti se usuce creierul si degetele daca vei mai scrie ceva despre tara me
Dai de rusine Romania, sa spui ca tara ta e in rahat? si sa te mai anini si de Moldova... mi-e rusine de tine...
Şi mie mi-e ruşine că împart specia cu oameni retardaţi ca tine.
Sunt realist, ce e rău în a fi realist? Chiar e în rahat, nu o spun eu, aşa se vede.
Moldova e şi mai în rahat decât România.
Întreabă orice om cu capul pe umeri ce părere are despre România cât şi despre Republica Moldova. Toată lumea o să se ferească de ele spunând că sunt de rahat.
Nu conteaza..cand vine vorba de ura intre popoare, da, suntem.
Poate tu, dar majoritatea oamenilor se urasc intre ei ca natii.
De ce? n-o sa inteleg niciodata.
E loc pentru toti pe Pamant. De ce inghesuim si ne luptam cu tot ce avem pentru o bucatica de pamant care nu apartine pana la urma nici unei tari?
Pentru ce atata lupta si cuvinte urate? De ce nu pace si intelegere? Nu poate fi prea greu.
Eu is la fel de alb ca si tine. Assa ca nu-i nici un rasism pe aici.
Important este ca ne putem jigni frateste. Observ ca suntem la fel de talentati si unii si ceilalti. Evident avem radacini comune.
anonim_4396 întreabă:
degirl întreabă:
MihaiAndronic întreabă: