anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce cred romanii despre moldoveni?

Răspuns Câştigător
| Dismally a răspuns:

Ce sa creada, tot romani sunt si moldovenii, doar ca au avut o soarta mai grea pana acum.

44 răspunsuri:
| 0x11111051 a răspuns:

Si din pacate tu faci parte din marea majoritatea a sclavilor americosilor. In Rusia, macar se duc oamenii si construiesc astazi Moscova, fac bani, si isi ajuta familiile de aici. Da voi? A-ti uitat cine v-a ajutat cu acapatarea independentei Romaniei? Cine s-a luptat linga voi, impotriva turcilor? De nu erau ei, voi acum era sa cintati balalaice turcesti, pe linga un bloc.

Asa ca ibala in ghips, ромын кончиный

| WeAreSmart a răspuns (pentru elComandantee):

Se pare Grand ti-o gruzirtpre tare big grin si ei inceput sa ne faci in tot felul, cine ma acum e scalvul rusilor? tara noastra e doar prietena cu Rusia, si cred ca ar fi mai bine sa fim de partea rusilor de cat cu o tara unde se afla un
tigano-turc ca tine, si in comparatie cu tine eu nu matiresc un popor, mai bine du-te si spala-ti creierul ca e gruzit strasnic, vezi sa nu ti se usuce creierul si degetele daca vei mai scrie ceva despre tara me

| 0x11111051 a răspuns (pentru WeAreSmart):

SkipperMD молодец, пацан)

| WeAreSmart a răspuns (pentru elComandantee):

Dai de rusine Romania, sa spui ca tara ta e in rahat? si sa te mai anini si de Moldova... mi-e rusine de tine...

| WeAreSmart a răspuns (pentru 0x11111051):

стараюсь happy cпасибо за защиту

| elComandantee a răspuns (pentru WeAreSmart):

Şi mie mi-e ruşine că împart specia cu oameni retardaţi ca tine.
Sunt realist, ce e rău în a fi realist? Chiar e în rahat, nu o spun eu, aşa se vede.
Moldova e şi mai în rahat decât România.
Întreabă orice om cu capul pe umeri ce părere are despre România cât şi despre Republica Moldova. Toată lumea o să se ferească de ele spunând că sunt de rahat.

| Lizzu a răspuns:

Ai reusit, prin aceasta intrebare, sa instigi la rasism.

| WeAreSmart a răspuns (pentru Lizzu):

Ce fel de rasism? suntem de diferite rase sau ce? laughing

| Lizzu a răspuns (pentru WeAreSmart):

Nu conteaza..cand vine vorba de ura intre popoare, da, suntem.

| WeAreSmart a răspuns (pentru Lizzu):

Pai eu iubesc si Romania happy e a doua patrie pentru mine happy

| Lizzu a răspuns (pentru WeAreSmart):

Poate tu, dar majoritatea oamenilor se urasc intre ei ca natii.
De ce? n-o sa inteleg niciodata.
E loc pentru toti pe Pamant. De ce inghesuim si ne luptam cu tot ce avem pentru o bucatica de pamant care nu apartine pana la urma nici unei tari?

Pentru ce atata lupta si cuvinte urate? De ce nu pace si intelegere? Nu poate fi prea greu.

| 0x11111051 a răspuns (pentru Lizzu):

Eu is la fel de alb ca si tine. Assa ca nu-i nici un rasism pe aici.

| Lizzu a răspuns (pentru 0x11111051):

Ok, era din alt punct de vedere ceea ce voiam sa spun.

| Lia_De_1964 a răspuns:

Important este ca ne putem jigni frateste. Observ ca suntem la fel de talentati si unii si ceilalti. Evident avem radacini comune.

Întrebări similare