| esrarkeş a întrebat:

Ce credeti despre cartea "Elevul Dima dintr-a saptea"? Poate fi citita la clasa a 6-a?

Răspuns Câştigător
| cupyyyy a răspuns:

Sigur ca da. :* La un moment dat probabil o sa te plictiseasca usor descrierile, insa are ceva parti cand te surprinde si te face sa o citesti pana la capat.

10 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Da poate fi citita! :. este o lectura destul de placuta!

| RoxiiSiAtat a răspuns:

Clasa a 7-a din roman nu este echivalenta clasei a 7-a care este acum la noi. Personajul are 19 ani deci ar trebui sa mai astepti pentru ca s`ar putea sa nu intelegi prea multe.

| RoxiiSiAtat a răspuns:

Clasa a 7-a din roman nu este echivalenta clasei a 7-a de la noi. Personajul are 19 ani deci cred ca ar trebui sa mai astepti pentru ca s`ar putea sa nu intelegi mare lucru.

| Adredemesconf a răspuns:

Salut!
Eu am trecut acum a opta, și am încercat s-o citesc (am împrumutat-o de la biblioteca școlii) dar după vreo 50 de pagini m-am oprit și am zis sa mai aștept un an ca e prea grea.Deci mai așteaptă un an, sau dacă ești foarte isteață poți s-o începi acum. Citește 10-20 pagini și dacă înțelegi poți sa continui.
Succes!
O zi frumoasa!

| stefanutza a răspuns:

Sap poate fi cititta

| EuNuTu a răspuns:

In niciun caz. Mai asteapta macar un an.

| fericitaaaa a răspuns:

Cartea e faina eu am citit-o si am inteloso ea chiar merita citita:d

| astrid_2414 a răspuns:

Poti citi orice carte, atat timp cat tu crezi ca o poti intelege. Nu trebuie neaparat sa tii cont ca o carte anume se citeste in clasa sau la varsta cutare.

| Vampire12300 a răspuns:

Da eu am citit-o in a4a

| gabi95andrei87 a răspuns:

Da eu dupa parerea mea poate fi citita doar daca iti place