| TotCeCrezi a întrebat:

Ce credeti despre varcolaci si despre vampiri? De unde provin aceste nume(ce perioada)? Rog seriozite, deoarece am nevoie de informatii pentru cartea mea.

Răspuns Câştigător
| Kaℓi a răspuns:

Cartea ta? scrii o carte? despre varcolaci si vampiri?
Cat de original.

| corolav a răspuns (pentru Kaℓi):

Dragă prietene, eu am o vorbă ( chiar dacă nu prea academică): „Nu poți face nimic în gustul omului".

6 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Serios? Alta carte cu varcolaci, vampiri si alte fiinte de genul? Nu v-ati saturat de carti si seriale despre asa ceva? Care-i faza cu varcolacii si vampirii? Ce dracu va excita la ideea asta?

| R0R0 a răspuns:

Hm...
Imi plac povestile cu vampiri varcolaci.

| TotCeCrezi explică:

Aceste denumiri* ...imi cer scuze pentru greselile de ortografie

| TotCeCrezi explică:

Nu e vorba de ceva ce trebuie sa excite lumea, ci e vorba de ce cu adevarat tine oamenii in priza. Vreau sa fie despre foarte multe secrete, pe care cu greu le descopera omenirea si cu greu reusesc sa faca fata. Este despre o actiune care nu are acel The End.Ce e mai palpitant decat o poveste sf? In care orice cititor vede atat calitatile cat si defectele personajelor, simte si traieste odata cu acestea fiecare intamplare.De aceea an ales vampirii si varcolacii.

| Kaℓi a răspuns (pentru TotCeCrezi):

Poti sa ne dai o mostra? un capitol, acolo. Sa ne facem idee despre stilul literar, macar.

Întrebări similare