anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti va veni in noapta asta apocalipsa? D-na mea de religie a zis ca va veni in anul in care nu se va mai aprinde flacara la Ierusalim...

Răspuns Câştigător
| xNoNaMe a răspuns:

Stii ce cred eu? Da un click aici si o sa vezi:)) Sfârsitul lumii a început în 2 tari
http://strikecs.net/sfarsitul-lumii

10 răspunsuri:
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Prostii... Doamna de religie ar trebui sa stie mai mult decat multi altii ca sfarsitul lumii vine doar cand Dumnezeu stie, si atat. Ce lectii va preda ea acolo? Ce este cu orbecairea asta in intunericul mintilor, fratilor? Traim intr-o era in care trebuie sa percepem lucrurile cu totul altfel. Dumnezeu este mai modern decat noi toti la un loc, deoarece El a creat lumea si ii stie istoria chiar pana la finalul sau, chiar din vesnicia divina a creatiei Sale. Este o intelepciune simplu de perceput. Este la indemana. Doar sa vrea cineva sa va indrume corect pe calea acestei lumini. Stai linistita. Mai avem de trait destul. Incearca sa cresti frumos, necrezand in superstitii absurde. Altfel nu tu, ci profesorii tai pica in ridicol. Caci nu turma este vinovata, ci acela care o rataceste...

| GeorgiSiAtat a răspuns:

Sfârsitul lumii a început în 2 tari
( vezi pe http://strikecs.net/sfarsitul-lumii) FOARTE REAL.
Imagini live prin webcam-uri :O
INCREDIBL!

| petruclaudiu78 a răspuns:

Transmite-i (din partea mea) profesoarei tale de religie ca ar fi mai bine sa isi dea demisia, decat sa debiteze astfel de aberatii. Sa se apuce de tricotat!
Emanuellex, vad ca tu critici pe unii care fac acelasi lucru ca tine.
Zici ca "sfarsitul lumii vine doar cand Dumnezeu stie, si atat".
Dupa care adaugi: "Stai linistita. Mai avem de trait destul."
Eu nu neg aceasta posibilitate (ca mai avem de trait destul), dar de unde esti tu asa de sigura?
Sa nu imi spui ca esti Dumnezeu! Cam asa ar iesi, daca luam impreuna cele doua afirmatii ale tale.

| Aida7893 a răspuns:

Din cate stiu anul asta a venit flacara de la Ierusalim(am auzit la radio), deci terminati cu prostiile astea! Si apropo...profa ta de religie n-ar trebui sa va bage in cap asemenea chestii.Nu scrie nicaieri in Biblie ca flacara aia ar avea vreo legatura cu Apocalipsarolling on the floor

| scump3tea a răspuns:

Hey,eu sint in Moldova si cica sfirsitul lumii trebuia a fie azi la 6 dimineata.SInt doar timpenii.Nu cred pentru ca am dovada vie, nu a fost sfirsitul lumii.SAi te asigur stai fara griji draga mea.Dormi linistita si miine vei iesi cu prietenele in oras.Ok? fUNDA?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,se poate spune sia sa cica anul acesta a coborat foarte putina lumina de la cer.Ce pot spune,sfarsitul lumii va veni in functie de noi, depinde de cat suntem de buni, cu atat mai buni cu atat mai bine.Noi trebuie doar sa avem credinta in cel de sus, pentru.ca nu ne poate spune un om ca e sf.lumii(abia cel de sus stie, apai de unde sa stie ala) sau ca va fi un cutremur, un cutremur poti sa afli daca va veni doar cu vreo 5 sec inaintehappy

| liiifeiispiiink a răspuns:

Si anul acesta s`a aprins?

| CrazYKid0 a răspuns:

Ba deci.biblia zice ca data de la sfarsitul lumi este de neprezis asa ca nu-ti face griji. Plus ca D-zeu nu ne-a creat pe noi pentru a distruge lumea big grin

| beauty_7895 a răspuns:

NU este adevarat, este cea mai mare tampenie care a fost spusa vreodata.

| Lav_4384 a răspuns:

Apocalipsa va veni "ca un hot in noapte" (asta spune Biblia) nimeni nu va stii niciodata in ce zi vine sfarsitul lumii.tot Biblia spune ca "nici Fiul (Isus) nu stie, decat Tatal(Dumnezeu)"...deci,eu zic sa nu ne mai batem capul cu asa ceva.si sa ne traim viata fiind cat mai buni!

Întrebări similare